Triomf en acústic d'Amaral en el Julio Iglesias

Els saragossans posen el punt final a les Benidorm Summer Nights
0
0
Amaral en el Julio Iglesias de Benidorm.
Amaral en el Julio Iglesias de Benidorm.

L'acústic d'Amaral va sonar i va brillar anit a l'auditori Julio Iglesias del Parc de l'Aigüera de Benidorm malgrat el reduït aforament, limitat a 400 persones, per la normativa de la Conselleria de Sanitat.

Eva Amaral i Juan Aguirre han sabut adaptar la seua melodia a la situació d'excepció que vivim amb una proposta que va convéncer als incondicionals de la música espanyola i en espanyol. L'auditori, adaptat i retallat per la Regidoria d'Esdeveniments que coordina Jesús Carrobles a la situació d'excepció, es va quedar xicotet davant la brillantor i solvència artística del duo saragossà que, des del minut primer va empatitzar amb el públic.

Al llarg d'una mica menys de dos hores, Amaral va fer seu l'escenari. Des d'ell va desgranar amb solvència el seu catàleg de melodies, prenent com a base el seu últim treball, 'Salto al color', despullat de l'embolcall electrònic, segons molts, millorat després de la metamorfosi acústica. Durant la vetlada també va haver-hi picades d'ullet al passat, amb 'El universo sobre el mi', segon tema de la nit, o 'Peces de colores' i molts més.

Amb el seu concert, última proposta (de moment), del Benidorm Summer Nights, Amaral va demostrar l'alt nivell d'una de les propostes més sòlides del rock nacional que, malgrat la falta de la contundència de la seua banda absent, va saber intimar amb el respectable que va premiar amb el seu aplaudiment l'esforç i el treball d'Eva i Juan.