Recepció a alumnes colombians de Turisme que han completat el seu període de formació a Benidorm

L'alcalde destaca les bones relacions de Benidorm amb Manizales i expressa la seua satisfacció pel manteniment del conveni
0
0
Recepció a alumnes colombians de Turisme que han completat el seu període de formació a Benidorm
Recepció a alumnes colombians de Turisme que han completat el seu període de formació a Benidorm

Sis alumnes del Servici Nacional d'Aprenentatge, SENA, adscrit al Ministeri de Treball del govern de Colòmbia, han sigut rebuts per l'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, i en l'Alcaldia els han sigut entregats els seus diplomes de superació del període de formació que emana del conveni anual que se subscriu entre organismes acadèmics colombians de la Regió de Caldas i el grup hoteler benidormer Servigroup.

La delegació estava integrada per la directora d'Imatge i Comunicació de la cadena hotelera, Natalia Caballé, al costat de directius de la cadena i responsables de formació de la companyia juntament amb integrants d'esta promoció: dos baristes i quatre tècnics de cuina: Maribel Amaya Amaya, Maria Jose Morales Gil, Valeria Sánchez Torres han completat el cicle i els inicien Felipe Ferrucho González, Víctor Alfonso Botero Duque i David Cardona Galeano.

Toni Pérez ha destacat les excel·lents relacions de Benidorm amb Manizales, les iniciatives de col·laboració planificades des de l'agermanament de totes dos ciutats i la idoneïtat del conveni de formació, recordant moments històrics de vinculació entre totes dos ciutats i la situació actual.

Els alumnes que han completat el seu cicle de formació en hotels a Benidorm marxen de tornada al seu país amb vista a integrar-se ja, una vegada superat el període de pràctiques, en el mercat laboral turístic. Els del nou cicle formatiu inicien el mateix sobre la base del conveni subscrit i que està plenament vigent.

La cadena hotelera ha destacat el caràcter acadèmic i formatiu del programa que procura l'enfortiment de la formació tècnica i tecnològica immersa en les necessitats de la cultura mundial en turisme, hoteleria, atenció a clients, gastronomia i servicis turístics per a afavorir el seu creixement i competitivitat com a alumnes. Benidorm els brinda l'oportunitat de fer la pràctica en l'àrea respectiva, facilitant l'espai i els elements requerits per a això.

Després del lliurament de certificacions l'alcalde ha agraït a la companyia Hotels Servigroup el seu compromís amb la ciutat i el turisme en general com a partenaire de diferents iniciatives esportives i culturals a les quals va sumar la component acadèmica amb este conveni internacional de formació professional que redunda de manera important a Colòmbia.