La penya El Melic, vencedora del concurs de Playback Infantil

El Cranc, Quin Cacau, Paparinell i El Parotet es repartixen la resta de premis
0
0
La penya El Melic, vencedora del concurs de Playback Infantil
La penya El Melic, vencedora del concurs de Playback Infantil

Els penyistes més xicotets despleguen tot el seu talent en l'auditori Julio Iglesias de l'Aigüera.

Els penyistes més xicotets van desplegar ahir tot el seu talent sobre l'escenari de l'auditori Julio Iglesias del Parc de l'Aigüera en el Concurs de Playback Infantil organitzat per l'Associació de Penyes Verge del Sofratge. Un concurs en el qual van participar deu penyes i en i que la Penya El Melic va aconseguir el primer premi –dotat amb 500 euros– amb una coreografia del tema 'Me too' de Meghan Trainor. Les quatre xiques del Melic van aconseguir les millors puntuacions del jurat i van fer ballar als penyistes que es varen congregar en l'Aigüera per a viure la primera jornada del 'Finde de les Penyes', avantsala de les pròximes Festes Majors Patronals que se celebren en dos setmanes.

El tribut a la pel·lícula 'Coco' de la Penya El Cranc va obtenir el segon premi –dotat amb 400 euros- amb una posada en escena en la qual no van faltar els vestits tradicionals mexicans i les calaveres. També en una pel·lícula, 'El gran showman', es va inspirar la Penya Quin Cacau per a la seua 'The Cacauest Show', en el qual música i ball es van entremesclar amb imatges contra l'assetjament escolar i que va obtenir el tercer premi –de 300 euros-.

La coreografia de 'Ya no quiero na' els va valdre el quart lloc –i 200 euros– a les xiques del Paparinell, mentre que el playback del Parotet sobre La Granja de Zenó va aconseguir el cinqué premi –de 100 euros–.

Per l'escenari de l'auditori també van passar les penyes Xiulet, Bavallons, Ché que fort, Distorsió i Tot Arreu.

Fora de concurs, la reina infantil de les Festes Majors Patronals, Anna Calbo, i les seues dames van protagonitzar un playback basat en temes de la pel·lícula 'La Sireneta'.

Este dissabte, la segona jornada del 'Finde de les Penyes' s'ha iniciat a les 08.00 hores amb una 'despertà'. Abans de participar en la missa en honor de la patrona, els penyistes han degustat un desdejuni oferit per l'Associació.

Al migdia, i amb la Gimcana ja finalitzada, s'ha celebrat la tradicional picadeta a la qual han assistit l'alcalde, Toni Pérez; el regidor de Festes, Jesús Carrobles; membres de la corporació; les Reines major i infantil de les Festes Majors Patronals, Fátima Carrobles i Anna Calbo; les seues corts d'honor; el president de la Comissió de Festes Majors Patronals, Francisco Marín; el seu homòleg de l'Associació de Penyes, Dani Luque; i centenars de penyistes.

Està previst que a les 22.00 hores se celebre el Concurs de Playback Adult, en el qual s'han inscrit nou penyes.