Paul Double venç en l'etapa de Benidorm la de la XXXII Volta Ciclista a la Marina

Moisés Espinós continua com a líder faltant tres proves
0
0
 Els regidors de Benidorm en el moment de tallar la cinta.
Els regidors de Benidorm en el moment de tallar la cinta.

Este matí, amb eixida i arribada a Benidorm, s'ha disputat la sisena etapa de la trentena segona edició de la Volta Ciclista a la Marina, organitzada per la Unió Ciclista. Els corredors han donat huit voltes a un circuit de 7,3 km amb inici i final en l'avinguda de Vicente Llorca Alós, en el Passeig de Ponent.

La primera tinent d'alcalde, Ana Pellicer, al costat del regidor d'Esports, Arturo Cabrillo, i el responsable de Grans Esdeveniments, José Ramón González de Zárate, poc abans de les 10.00 hores han tallat la cinta que anunciava el començament de l'etapa que ha sigut guanyada a l'esprint per Paul Double, amb un temps d'1 hora, 32 minuts i 22 segons. Després d'ell han arribat a meta Tuur Deprez, Nic Mckibbin i el primer espanyol, Álvaro Arenas. Ha sigut una etapa ràpida, protagonitzada per la fina pluja en alguns trams sense incidents ressenyables.

En la categoria Màster 50 ha entrat en primer lloc José Rosalén, després d'ell Salvador Segura. En Màster 40, Antonio Sabater, Francisco Ruiz i David Fajardo. En Màster 30, Javier Almela, Jaime Esteban i Jesús Gómez. En Elit-Sub23-Junior, Paul Double, Álvaro Arenas i Miquel López. La classificació general seguix liderada per Moisés Espinós, qui també encapçala les classificacions de Muntanya, Metes Volants i Primer Alacantí.