Mañana se inaugura la exposición “El Gran Poder de la Esperanza. Pasión Alicantina” en el Museo Boca del Calvari

0
0
Demà s'inaugura l'exposició "El Gran Poder de la Esperanza. Pasión Alicantina" en el Museu Boca del Calvari
Demà s'inaugura l'exposició "El Gran Poder de la Esperanza. Pasión Alicantina" en el Museu Boca del Calvari

Demà, a les huit i mitja de la vesprada, en el Museu Boca del Calvari es procedirà a la inauguració de l'exposició "El Gran Poder de la Esperanza. Pasión Alicantina" que romandrà oberta al públic, de dimarts a diumenge, de 10.30 a 13.30 hores i de 17.00 a 20.00 hores, des del dissabte dia 8 de febrer al diumenge 1r de març de 2020.

La regidoria d'Esdeveniments, que dirigix Jesús Carrobles, ha dinamitzat esta exposició que aflora patrimoni i matisos d'imatgeria i aixovar processional exhibint mantells de totes dos figures processionals, corones, diademes, encaixos, túniques, frontis de passos de pal·li, saies, estendards i cridadors de l'estació de penitència que pren carta de naturalesa en la Setmana Santa com a exhibició de fervor.

La mostra expositiva recull bona part del patrimoni material i immaterial de la Germanor alacantina del nostre Pare Jesús del Gran Poder i La Nostra Senyora de l'Esperança Coronada.

La mostra ha cobrat forma per la iniciativa de la Junta Major de Germanors i Confraries de la Setmana Santa de Benidorm i de la Confraria de La Nostra Senyora dels Dolors de Benidorm, de les quals és presidenta Estela Canales Martínez-Pina.