Les penyes recuperen la tradició de gaudir de la Mona en el camp

Esta jornada de convivència se celebra el 21 d'abril i es trasllada a la pineda al costat de la Ciutat Esportiva Guillermo Amor
0
0
Les penyes recuperen la tradició de gaudir de la Mona en el camp
Les penyes recuperen la tradició de gaudir de la Mona en el camp

L'Associació de Penyes 'Verge del Sofratge' recupera enguany la tradició de gaudir del Dia de la Mona en el camp. El regidor de Festes, Jesús Carrobles, i el president de l'Associació, Coly Pérez, han informat que La Mona se celebrarà el pròxim 21 d'abril en la pineda situada al costat de la pista d'atletisme de la Ciutat Esportiva Guillermo Amor. Carrobles ha felicitat l'Associació per la iniciativa de traslladar La Mona esta nova ubicació, a la qual "es pot arribar fàcilment caminant" i que compta "amb l'ombra natural que oferixen els pins" pel que farà innecessària la instal·lació de carpes o haimes.

L'edil ha explicat que s'ha adequat la zona i s'ha dut a terme el tractament fitosanitari contra la processionària del pi. Així mateix, ha remarcat que "està terminantment prohibit fer foc", i ha avançat que s'instal·laran contenidors de recollida de residus en tot el perímetre del recinte".

Segons ha assenyalat el president de l'Associació, el recinte s'obrirà a les 08.00 hores perquè els vehicles puguen descarregar, i la barra entrarà en funcionament a les 10.00 hores. A les 10.30 hores el recinte quedarà lliure de vehicles, i a les 13.30 hores tindrà lloc la 'picaeta' oficial amb les autoritats i les Reines i Dames de les Festes Majors Patronals. A les 16.30 hores s'entregarà als penyistes les mones i el xocolate, i una hora després es farà un bingo. A les 19.00 hores es començarà a recollir el recinte.

Pel que respecta a l'accés, este es realitzarà per la zona més pròxima a l'aparcament de Mercasa.