L'art urbà recupera sis entorns de la ciutat amb la mostra 'BenidormExpone'

Els murals són obra de Misterpiro, Sabek, Kaufman, Mireia Castillo, Silvia Viana i Hunter87
0
0
L'art urbà recupera sis entorns de la ciutat amb la mostra 'BenidormExpone'
L'art urbà recupera sis entorns de la ciutat amb la mostra 'BenidormExpone'

'BenidormExpone' és una proposta de les regidories de Cultura i Escena Urbana que aposta per la creativitat i l'art per a dinamitzar culturalment els espais públics, recuperant-los per al gaudi de la ciutadania. Amb este propòsit, l'Ajuntament ha plantejat a sis artistes diferents, referents en l'art urbà, la creació de sengles murals que componen la mostra que pot visitar-se, senzillament passejant pels seus carrers, en sis enclavaments diferents de la ciutat.

L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, al costat de la regidora de Cultura, Ana Pellicer, i la comissària de 'BenidormExpone', Alicia Lamarca, han recorregut hui, al costat dels creadors, els carrers del centre urbà on s'han instal·lat cinc dels murals.

Amb 'BenidormExpone' s'"acosta l'art i la cultura al carrer", ha assenyalat Toni Pérez, qui ha precisat que les obres han permés "la recuperació d'espais que estaven degradats i que han guanyat en valor amb l'actuació". Per part seua, Ana Pellicer ha convidat als ciutadans a acostar-se a gaudir de 'BenidormExpone' perquè totes les obres "han sigut creades per artistes amb majúscules". Els pintors han situat els seus murals al llarg de tot l'entorn urbà. Misterpro ha actuat en el túnel del Murtal; Sabek, en la Plaça de Bous; Kaufman, al carrer Herrerías; Mireia Castillo, en el carrer Sol; Silvia Viana, en Els Gats; i Hunter87, al carrer Major.

Amb esta iniciativa de les regidories de Cultura i Escena Urbana, els artistes difonen els seus treballs entre els més de 10 milions de turistes que visiten la ciutat a l'any i els ciutadans recuperen espais degenerats amb el pas del temps.