Joventut fomenta l'oci alternatiu amb el seu esdeveniment tecnològic anual de videoconsoles i ordinadors

L'entrada és gratuïta i se celebrarà de l'11 al 13 d'octubre en el Carrer de Pilota del Palau d'Esports l'Illa
0
0
Joventut fomenta l'oci alternatiu amb el seu esdeveniment tecnològic anual de videoconsoles i ordinadors
Joventut fomenta l'oci alternatiu amb el seu esdeveniment tecnològic anual de videoconsoles i ordinadors

La Regidoria de Joventut fomenta un any més l'oci alternatiu amb el seu esdeveniment tecnològic de videoconsoles i ordinadors, que se celebrarà de l'11 al 13 d'octubre en el Carrer de Pilota del Palau d'Esports l'Illa de Benidorm, tal com ha informat hui l'edil de l'àrea, Jaime Jesús Pérez. Igual que en edicions anteriors, l'entrada a este esdeveniment "és gratuïta" i només es requerix inscripció per a la participació en els tornejos programats.

Pérez ha indicat que "comptarem amb tres zones diferenciades: la zona lliure, la 'lan' i la d'acampada, que s'habilitarà en els voltants del Carrer de Pilota. La zona lliure comptarà amb llocs per a la PS4, Xbox One X, perifèrics de conducció i realitat virtual amb "els jocs més nous com Fornite, Brawl Stars, Clash Royale, Fifa 2019 o Tekken". A més, disposarà de punts wifi per a dispositius mòbils i tauletes; mentre que en la zona 'lan' s'instal·laran "150 llocs preparats per a aquells usuaris que acudisquen a l'esdeveniment amb els seus ordinadors, pantalles i consoles".

Este esdeveniment tecnològic arrancarà el divendres, 11 d'octubre, a les 17.00 hores i es desenvoluparà en esta primera jornada fins a les 23.00 hores. El dissabte l'activitat es reprendrà a les 10.00 hores i es prolongarà de forma ininterrompuda fins a les 08.00 hores del diumenge, dia 13. A més dels campionats, hi ha programades xarrades sobre ciberseguretat i elaboració de videojocs.

El regidor de Joventut ha recordat que "no és necessari inscriure's per a la utilització dels videojocs, però sí per a poder participar en els diferents campionats previstos", entre ells els de FIFA 19, Fortnite, Apex Legends, Brawl Stars o Clash Royale.

La inscripció es pot formalitzar en el Centre d'Informació Juvenil de l'Ajuntament de Benidorm. Per a més informació es pot acudir a estes instal·lacions, o bé contactar amb la Regidoria de Joventut a través de la seua pàgina de Facebook, en el telèfon 965853041 o en el correu electrònic juventud@benidorm.org.

Pérez ha animat "a tota la gent jove de Benidorm i comarca a participar en este esdeveniment totalment gratuït i gaudir de tres jornades de convivència i oci".