Els nous autònoms i empreses ja poden sol·licitar les ajudes per a posar en marxa els seus negocis

L'Ajuntament ha duplicat enguany l'import de les ajudes a projectes emprenedors que s'implanten a Benidorm, i que oscil·len entre 600 i 1.200 euros
0
0
Els nous autònoms i empreses ja poden sol·licitar les ajudes per a posar en marxa els seus negocis
Els nous autònoms i empreses ja poden sol·licitar les ajudes per a posar en marxa els seus negocis

Estes ajudes es poden sol·licitar durant tot l'exercici

Els nous autònoms i empreses ja poden sol·licitar les ajudes municipals que anualment llança la Regidoria d'Ocupació i Desenvolupament Local per a donar suport a la posada en marxa de nous negocis i activitats a Benidorm. Una línia d'ajudes que "enguany, i atesa l'actual conjuntura econòmica marcada per la pandèmia, duplica l'import que percebran els projectes i emprenedors beneficiaris", tal com ha recordat la regidora de l'àrea, Mónica Gómez.

L'edil ha indicat que "en estos moments, es fa més necessari que mai facilitar i afavorir la implantació de noves activitats i negocis a Benidorm capaços de generar ocupació o autoocupació, i d'ací ve que s'haja donat un impuls a esta línia d'ajudes, amb les quals es dona suport a les persones emprenedores que volen desenvolupar el seu projecte a la nostra ciutat".

Així, en la convocatòria de 2021 s'assenyala que els emprenedors que s'establisquen com a autònoms amb domicili fiscal a Benidorm, empadronats a la ciutat i que complisquen amb tots els requisits inclosos en les bases percebran 800 euros; mentre que aquells que a més tramiten una llicència d'obertura a l'Ajuntament rebran 1.200 euros. En anys anteriors estes ajudes eren de 400 i 600 euros respectivament.

Com a novetat, també es contempla una ajuda de 800 euros per als autònoms amb domicili fiscal a Benidorm, que no estiguen empadronats a la ciutat, però que tramiten en el municipi la llicència d'obertura del seu negoci.

L'edil ha explicat que "una vegada que ja s'han publicat les bases de les ajudes en el Butlletí Oficial de la Província (BOP), els emprenedors poden sol·licitar acollir-se a esta convocatòria en qualsevol moment de l'any". El tràmit ha de realitzar-se de manera telemàtica a través de la Seu Electrònica (https://sede.benidorm.org) una vegada descarregada la documentació disponible en l'apartat d'Ús de la web municipal (www.benidorm.org), en el qual també poden consultar-se les bases íntegres d'esta convocatòria.

Gómez ha apuntat que "com ja hem fet amb altres convocatòries d'ajudes, dotarem esta línia dels recursos necessaris per a fer costat a les persones autònomes i emprenedores que decidisquen apostar per Benidorm i per contribuir amb els seus establiments o activitats a incrementar el teixit productiu de la ciutat i, amb això, l'ocupació". "Fer costat al teixit productiu, als comerços, professionals i empreses de Benidorm, ha sigut una de les prioritats d'este govern des que va esclatar la pandèmia i el continuarà sent, mobilitzant per a això tots els recursos a l'abast de l'Ajuntament", ha recalcat.