El Palau acull les finals de la VII Copa Comunitat Valenciana d'Handbol

0
0
El Palau acull les finals de la VII Copa Comunitat Valenciana d'Handbol
El Palau acull les finals de la VII Copa Comunitat Valenciana d'Handbol

El torneig es disputa en categories femenina i masculina el diumenge 4 de setembre

La regidora d'Esports, Ana Pellicer, el president de la Federació d'Handbol de la Comunitat Valenciana, Arturo Teixidor, i el vicepresident del Club Handbol Benidorm, Pedro Muñoz, han presentat hui en roda de premsa les finals de la VII Copa Comunitat Valenciana d'Handbol, que se celebrarà diumenge que ve 4 de setembre en les instal•lacions del Palau d’Esports l’Illa de Benidorm.

El primer partit a disputar-se serà en categoria femenina, a les 17:30 hores, entre el Mustang Elx i l'hotel Canyamelar València. Amb posterioritat tindrà lloc la final masculina que disputaran el Fertiberia Port de Sagunt i el Club Handbol Benidorm.

Ana Pellicer ha tingut paraules d'agraïment per a la federació “per triar Benidorm per a un esdeveniment tan important”, al mateix temps que ha donat la “benvinguda a tots els que ens visiten aquest cap de setmana per a gaudir de l'handbol”.

Arturo Teixidor ha volgut agrair el suport del consistori “tant per a organitzar aquestes finals com per a recolzar de forma decidida a l'Handbol Benidorm”. Teixidor ha assegurat que “es va a veure el millor handbol de la Comunidat i dels millors d'Espanya”, i ha recordat que paral•lelament a la celebració de la copa es va a desenvolupar el stage d'àrbitres de la Comunitat Valenciana. El màxim responsable de l'handbol valencià ha elogiat l'acolliment que sempre brinda la nostra ciutat i ha afegit que “Benidorm sempre respon i tothom que venja gaudirà del seu clima, la seua gastronomia i la seua hospitalitat”.

Per la seua banda, el vicepresident del Club Handbol Benidorm, Pedro Muñoz, ha donat les gràcies a la federació “per pensar una altra vegada a Benidorm i per la promoció de l'handbol en la nostra ciutat”. Muñoz ha anunciat que “els partits són amb entrada gratuïta per a promocionar l'handbol a Benidorm”.

A més, la Federació Valenciana va a retransmetre el partit en streaming, la qual cosa segons Muñoz “suposa que es vorà en tota la Comunitat Valenciana i també en bona part d'Espanya perquè els equips de la lliga Asobal i la BF femenina van a fer-nos seguiment, i açò és també una forma de promocionar l'handbol i a Benidorm a la Comunitat Valenciana a Espanya”.