El dissabte passat va començar la planificació final de l'adequació de les instal·lacions esportives "Antonio López"

En els últims cinc mesos s'han desenvolupat actuacions d'urbanització, reposició, millora i manteniment que culminaran en l'aturada nadalenca
0
0
El dissabte passat va començar la planificació final de l'adequació de les instal·lacions esportives "Antonio López"
El dissabte passat va començar la planificació final de l'adequació de les instal·lacions esportives "Antonio López"

La Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Benidorm està desenvolupant en les Instal·lacions Esportives "Antonio López Guerrero" una sèrie d'actuacions, programades, culminant obres d'urbanització del complex, reposició d'elements, millora d'instal·lacions i manteniment de les infraestructures, solucionant qüestions detectades en els últims mesos.

En este sentit, assenyala la regidora Mariló Cebreros, "s'ha realitzat actuacions amb mitjans mecànics per a col·locar els nous col·lectors i arquetes, i s'ha impermeabilitzat l'entorn dels vestuaris, col·locant gespa artificial en la zona perimetral d'estos".

La regidora va destacar actuacions d'asfaltat, obra de paleta, lampisteria i electricitat al costat dels mòduls de vestuaris i va assenyalar que paral·lelament s'han canviat les quatre banquetes dels camps, als quals s'han incorporat bancades, igualment, noves.

També, va insistir la regidora, s'han disposat dos noves zones d'ombres –que se sumen a les existents– i s'han incorporat cinc nous mòduls de graderies, enfront dels nous vestuaris, amb els pertinents treballs d'obra de paleta, al mateix temps que continua el procés de pintat del clos perimetral.

Les obres i actuacions en les instal·lacions esportives municipals, tant en el complex "Antonio López Guerrero" com en uns altres, va apuntar la regidora d'esports Mariló Cebreros, "atenen una programació i una planificació desenvolupa pel departament d'Esports i executada per la Regidoria d'Obres que complix terminis i objectius procurant facilitar la pràctica esportiva sense interferir en el seu desenvolupament". El gruix de les actuacions es desenvolupen en els terminis previstos atenent disponibilitats.

"De cap manera –va subratllar la regidora– hi ha hagut deixadesa o alentiment del procés i les actuacions es desenvolupen conforme a la planificació i al calendari executiu d'obres donat el compromís d'este Ajuntament amb l'esport i les seues bases".