Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Benidorm i el Doble Amor

0
0
Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Benidorm i el Doble Amor
Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Benidorm i el Doble Amor

L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, ha signat hui, al costat del president del Doble Amor, Casimiro Vila, un conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i l'entitat per a la realització de programes i activitats en els quals participen persones amb diversitat funcional. En l'acte també ha estat present la regidora de Benestar Social, Ángela Llorca.

Amb la signatura hui del conveni, l'Ajuntament fa al Doble Amor un primer lliurament de 60.000 euros amb càrrec a la subvenció, que es destinaran al desenvolupament de tallers ocupacionals, manteniment d'instal·lacions i al transport dels usuaris del centre residents a Benidorm. Segons establix el mateix conveni, els lliuraments econòmics restants s'abonaran al maig i juliol respectivament.

El Doble Amor és una institució a la qual acudixen mig centenar de persones amb diversitat funcional de Benidorm i de la Marina Baixa, també gestiona un Centre Especial d'ocupació i la Bugaderia Doble Amor que dóna treball a un altre mig centenar. Amb l'aportació econòmica, l'Ajuntament garantix la cobertura de part de les despeses del centre durant el present exercici i mostra el seu suport a la labor que realitza l'entitat a benefici de les persones que més ho necessiten.