Clausurada l'Escola d'Estiu Inclúyenos 2016 en el Palau d'Esports

0
0
Clausurada l'Escola d'Estiu Inclúyenos 2016 en el Palau d'Esports
Clausurada l'Escola d'Estiu Inclúyenos 2016 en el Palau d'Esports

Un conveni entre l'Ajuntament, l'ONG i la Caixa permet gaudir l'estiu als xiquets autistes

Este matí s'ha clausurat en el Palau d'Esports l'Illa de Benidorm l'Escola d'Estiu Inclúyenos 2016, en un acte al qual han assistit les edils de Benestar Social, Ángela Llorca i Esports, Ana Pellicer, al costat d'altres membres de la corporació municipal i els 12 xiquets i xiquetes autistes, de Benidorm i comarca participants, que han acudit acompanyats pels seus progenitors.

Esta Escola d'Estiu respon a les necessitats d'un col•lectiu que requerix una atenció especial i professionalitzada. Gràcies a un conveni signat per l'Ajuntament de Benidorm, l'ONG Inclúyenos i l'Obra Social de La Caixa, que cobrix bona part del cost, les famílies amb fills autistes poden oferir als seus fills la cura que mereixen i en l'entorn més adequat per al seu desenvolupament.

Durant els mesos de juliol i agost, en el Palau d'*Esports estos xiquets han realitzat activitats esportives (gimnàstica adaptada, natació, jocs de grups, etc.) i lúdiques. Han pogut reforçar l'aprenentatge i la sociabilitat, sempre acompanyats per personal expert amb una ràtio per monitor d'1 o 2 xiquets. Amb el lliurament d'una borsa amb regals i un frugal refrigeri en la cafeteria, els menors s'han acomiadat fins a la pròxima edició de l'Escola d'Estiu Inclúyenos.