Un centenar d'actors representaran 'La Passió de Crist' a l'església de Sant Francesc d'Assís

El sacerdot Jesús Rosillo llegirà demà el Pregó de Setmana Santa a l'església de l'Almudena
0
0
Un centenar d'actors representaran 'La Passió de Crist' a l'església de Sant Francesc d'Assís
Un centenar d'actors representaran 'La Passió de Crist' a l'església de Sant Francesc d'Assís

La celebració de la Setmana Santa de Benidorm incorporarà enguany la representació de 'La Passió de Crist', a càrrec del Grup Cultural Jerusalem d'Elx, una obra declarada d'Interés Turístic. Així ho ha anunciat hui el regidor de Festes, Jesús Carrobles, acompanyat pel representant del grup teatral, Antonio Coll, i el Germà Major de la Confraria del Crist del Perdó i de la Bona Mort, Jesús Rosillo Jiménez, qui també ostenta enguany la presidència de la Junta de Confraries i Germanors de la Setmana Santa de Benidorm.

Carrobles ha recordat que feia més d'una dècada que no es representava la passió a la ciutat i que, per a l'ocasió, es compta amb un elenc de "més de 100 actors" que escenificaran, davant les 600 persones que caben a l'Església de Sant Francesc d'Assís, una "obra única" a la qual "estan convidats tots els benidormers i les persones que passen entre nosaltres la Setmana Santa".

Encara que els actes de la Setmana Santa es van iniciar dies arrere amb xarrades i la presentació el passat 8 de març del cartell oficial, obra de l'artista local José Albero, demà divendres, en la parròquia de l'Almudena, tindrà lloc l'acte de lectura del Pregó, a càrrec del sacerdot, Jesús Rosillo Peñalver, tret d'eixida de les celebracions a Benidorm.

Principals actes de la Setmana Santa de Benidorm

Divendres, 12 d'abril. 21.00 hores. Pregó de Setmana Santa. Església de l'Almudena.

Dissabte, 13 d'abril. 21.00 hores. Representació de 'La Passió de Crist'. Parròquia de Sant Francesc d'Assís.

Diumenge, 14 d'abril. Diumenge de Rams. 11.00 hores, processó de les palmes en Sant Jaume i Santa Anna i L'Almudena; 11.30, en La nostra Senyora del Carmen i en Sant Francesc d'Assís.; 11.45, La nostra Senyora del Mar; 12.00, en El Bon Pastor i Sant Joan Baptista. 20.00 hores, processó de la Real Confraria de La nostra Senyora de l'Esperança i la Pau i El nostre Pare Jesús de la Salut i Humilitat, en la parròquia del Bon Pastor

Dimecres Sant, 17 d'abril. 22.00 hores, processó de la Confraria del nostre Pare Jesús Natzaré, en Sant Jaume i Santa Anna.

Dijous Sant, 18 d'abril. 21.00 hores, processó de la Germanor Sacramental del Sant Sopar i la Confraria del Crist del Perdó i la Bona Morta, en L'Almudena.

Divendres Sant, 19 d'abril. 20.30, Processó General del Sant Enterrament, en SantJaume i Santa Anna.

Diumenge de Resurecció, 21 d'abril. 08.00 hores, processó de la Trobada i l'Ambaixada, Sant Jaume i Santa Anna.

Poden accedir a més informació des del Portal del Ciutadà: https://benidorm.org/es/ayuntamiento/concejalias/fiestas/semana-santa-2017