Benidorm es prepara per a rebre a més de 20.000 persones en la segona edició del Reggaeton Beach Festival

Els assistents poden ja validar i carregar les seues polseres
0
0
Benidorm es prepara per a rebre a més de 20.000 persones en la segona edició del Reggaeton Beach Festival
Benidorm es prepara per a rebre a més de 20.000 persones en la segona edició del Reggaeton Beach Festival

El dispositiu sanitari i de seguretat està format per més d'un centenar d'efectius, i més de 800 persones treballaran en l'esdeveniment

Benidorm inicia demà la temporada estival d'esdeveniments amb el Reggateon Beach Festival, que en esta segona edició congregarà a partir del migdia a més de 20.000 persones per a viure més de 12 hores de música i actuacions d'artistes com Nicky Jam, Becky G, Farruko, Karol G o Juan Magán. Este matí, l'alcalde, Toni Pérez; el regidor d'Esdeveniments i Festivals, Jesús Carrobles; i membres de la corporació han visitat el recinte de la Ciutat Esportiva Guillermo Amor, on a estes hores s'ultima el muntatge per a l'esdeveniment.

Un esdeveniment que es desenvoluparà en la pista d'atletisme, al voltant de la qual es distribuïx la zona d'hostaleria i d'activitats lúdiques. Per a alleujar la calor, des de l'organització han detallat que s'instal·laran inflables aquàtics, zones d'ombra i sistemes de polvorització, inclòs un des de l'escenari. A més, s'obrirà la zona de bany de la piscina i hi haurà grups d'animació pel recinte amb sistemes de polvorització d'aigua portàtils.

L'alcalde ha assenyalat que "en esta segona edició el Reggaeton Beach Festival es consolida plenament", i ha afegit que és un festival "molt atractiu per a la ciutat" des del punt de vista promocional i el rang d'edat del públic al qual va dirigit. "Parlem d'un segment d'edat molt interessant —ha apuntat—, ja que molts dels assistents són nous visitants, que coneixen la ciutat per primera vegada, i que en el futur seran els usuaris de Benidorm".

Al marge de l'impacte promocional, Pérez s'ha referit a l'impacte econòmic sobre la ciutat, i ha indicat que "més de 800 persones treballen en el festival". Esta xifra dóna mostres de "la infraestructura i desplegament logístic" que acompanyen a este festival.

Com ja es va avançar en dies passats, s'ha dissenyat un ampli dispositiu sanitari i de seguretat. Així, un equip de vigilància privada format per més de 100 persones s'encarregarà de la seguretat a l'interior del recinte. A estos se sumaran efectius de la Policia Local i de les unitats UIP i UPR del Cos Nacional de Policia en els accessos al recinte i voltants de la Ciutat Esportiva Guillermo Amor, així com integrants de Protecció Civil. El dispositiu sanitari estarà compost per una UVI mòbil, dos ambulàncies de Suport Vital Bàsic (SVB) i TNA, onze tècnics d'emergències sanitàries, un metge, dos infermeres i tres socorristes.

Pel que respecta a la mobilitat, s'ha habilitat com a aparcament dissuasiu la zona del polígon, i hi haurà servici especial de taxis en l'avinguda de Foietes, al costat del recinte.

Des de les 10.00 hores de hui, els assistents poden acostar-se al recinte per a validar les seues polseres i carregar el sistema de pagament que porten incorporades, per a així agilitar demà l'accés al recinte. Un recinte en el qual s'ha disposat un 'Punt Verd' en el qual els assistents podran depositar les botelles i gots oficials del festival per al seu reciclatge, evitant així la proliferació de residus. A més, també hi haurà un 'Punt Violeta' contra l'assetjament.