Benidorm obri la zona de jocs infantils de l'Aigüera, que incorpora una tirolina i elements bio saludables

Escena Urbana ha personalitzat el castell de jocs de quasi 100 metres quadrats amb la silueta urbana de la ciutat
0
0
Benidorm obri la zona de jocs infantils de l'Aigüera, que incorpora una tirolina i elements bio saludables
Benidorm obri la zona de jocs infantils de l'Aigüera, que incorpora una tirolina i elements bio saludables

La Regidoria d'Escena Urbana obri hui la zona de jocs infantils del Parc de l'Aigüera situada al costat del corredor central que unix els auditoris Julio Iglesias i Óscar Esplá, després de les obres de remodelació que han permés la posada al dia d'este espai de més de 285 metres quadrats. El regidor de l'àrea, José Ramón González de Zárate, ha indicat que "a més de retirar els jocs que hi havia i instal·lar un gran castell de quasi 100 metres quadrats, hem incorporat en l'entorn una tirolina de 25 metres per a xiquets i xiquetes de 3 i 12 anys i també elements bio saludables".

De Zárate ha assenyalat que esta zona de jocs "requeria una actuació integral, ja que els jocs presentaven signes de desgast importants després més de 15 anys en ús", i ha afegit que "hem volgut personalitzar el gran castell de joc amb la imatge de Benidorm, concretament amb la silueta urbana de la ciutat". Així, les quatre torres del castell estan coronades amb els perfils dels quatre gratacels més alts de Benidorm: el Gran Hotel Bali i les torres In Tempo, Lugano i Negurigane.

Este castell de quasi 100 metres quadrats incorpora zones accessibles i integradores per a usuaris amb diversitat funcional, té capacitat per a 95 usuaris i compta passarel·les, túnels, tobogans i diversos rocòdroms. Al costat del castell s'ha instal·lat un gronxador triple amb dos seients 'baby', dos plans i un en forma de niu, així com tres balancins de molls amb motius animals. En total esta àrea compta amb una superfície de 288 metres quadrats, sòl de cautxú i tanca infantil perimetral.

El regidor d'Escena Urbana ha recordat que "a més de renovar esta zona de jocs, hem actuat en la pràctica totalitat de les àrees infantils de Benidorm, en les quals hem reposat el paviment, millorant la imatge d'estos espais i també la seguretat". Concretament, s'ha actuat en l'àrea de jocs d'infantils situada en la intersecció dels carrers Goya i Passeig de la Castellana; la de l'avinguda Andalusia; i les dels parcs de les avingudes Veneçuela, Europa, Girona i Parc de l'Aigüera, tram alt.