Benidorm llança un nou cicle de concerts per a agost, 'Amores de Verano'

Loquillo, Guitarricadelafuente, RVFV, Morad i Errecé, els primers noms confirmats del cartell
0
0
Benidorm llança un nou cicle de concerts per a agost, 'Amores de Verano'
Benidorm llança un nou cicle de concerts per a agost, 'Amores de Verano'

Benidorm multiplica la seua oferta de concerts per al mes d'agost amb el festival 'Amores de Verano', que tindrà lloc de l'11 al 20 d'agost a l'auditori Julio Iglesias del Parc de l'Aigüera, un recinte que ja s'ha adaptat a la normativa de seguretat sanitària. El regidor de Festivals i Esdeveniments, Jesús Carrobles, ha informat que "els primers noms anunciats hui per l'organització, reunixen en un sol cartell una gran diversitat d'estils musicals, que van des del rock, al trap i el hip-hop passant pel reggaeton, la qual cosa ens permet arribar a tota mena de públic".

El cicle, que arriba de la mà de Tropical Music & Iberia Festival, arrancarà l'11 d'agost amb Guitarricadelafuente; i l'endemà serà el torn d'Errecé. El 14 d'agost actuarà Morad; i el 15, RVFV. Mancant conéixer més confirmacions en els pròxims dies, Loquillo tancarà el cicle el dijous 20.

El regidor de Festivals i Esdeveniments, Jesús Carrobles, ha indicat que "en els últims anys, Benidorm, a través de la seua marca 'Music&Emotion' ha consolidat la seua posició com a ciutat d'esdeveniments i festivals, i és ara una de les localitats que ha représ amb més força l'activitat musical a l'aire lliure, amb cicles i actuacions de primer nivell i amb un recinte i una operativa que oferix totes les garanties de seguretat sanitària".

Igual que a les 'Benidorm Summer Nights', l'aforament màxim de les actuacions d''Amores de Verano' és de 800 persones, la qual cosa "oferix al públic la possibilitat de gaudir de directes en un format reduït i exclusiu". Quant al recinte, la disposició de les taules i cadires garantirà en tot moment la distància mínima de seguretat d'1,5 metres.

Les entrades eixiran a la venda dimarts que ve, 14 de juliol, en la web www.festivalamoresdeverano.com i en www.entradasatualcance.com.