Benidorm licita l'obra per a completar la urbanització del carrer La Garita

El projecte, valorat en 173.000 euros, permetrà a més millorar la vorera de Ramos Carratalá
0
0
Benidorm licita l'obra per a completar la urbanització del carrer La Garita
Benidorm licita l'obra per a completar la urbanització del carrer La Garita

La Junta de Govern Local (JGL) de l'Ajuntament de Benidorm ha aprovat licitar l'obra per a completar la urbanització del carrer La Garita, entre Antonio Ramos Carratalá i Els Ametlers, segons ha informat l'edil d'Obres, José Ramón González de Zárate. A més, d'unificar l'estètica de la Garita i pràcticament culminar la renovació dels carrers de l'Eixample del Barri antic, este projecte, valorat en 173.000 euros, permetrà millorar la vorera del carrer Antonio Ramos Carratalá.

De Zárate ha explicat que "amb este projecte donem continuïtat estètica al carrer La Garita, ja que emprarem els mateixos materials que ja utilitzem en el tram renovat: llamborda en la part de calçada i rajola de granit per a la zona per als vianants".

El responsable d'Obres ha detallat que "igual que en totes les actuacions en via pública que hem realitzat a la ciutat en els últims quatre anys i mig, la reurbanització d'este tram del carrer La Garita suposarà la renovació de tota l'escena urbana, però també de la xarxa d'aigua que discorre pel subsol".

Concretament, es renovarà tota la xarxa d'aigües residuals, "ja que l'actual molt deteriorada després de més de trenta anys en servici"; al mateix temps que es millorarà la xarxa de pluvials i s'ampliarà la infraestructura d'aigua potable "per a evitar les constants avaries i fins i tot fugides que es produïxen en este tram".

També "com és habitual en totes les obres que licitem des de l'Ajuntament, hem inclòs millores al projecte que seran assumides per l'empresa adjudicatària de les obres, i que en este cas es destinaran a renovar la vorera del carrer Antonio Ramos Carratalá, que és massa estreta i que està deteriorada".

A l'hora de planificar esta actuació, que té un termini d'execució de dos mesos, s'ha tingut en compte no sols la millora de la seguretat per als vianants sinó també facilitar "la circulació i maniobrabilitat dels vehicles que habitualment realitzen labors de càrrega i descàrrega en la zona, com és el cas dels quals assortixen a l'hipermercat situat en els baixos del Mercat Municipal".

Finalment, l'edil ha recordat que encara que l'Ajuntament és l'encarregat de licitar l'obra, esta serà assumida per l'empresa que gestiona aqueix hipermercat sobre la base del conveni signat entre totes dos parts.