Benidorm inicia la celebració de la Setmana Santa amb el pregó a càrrec del sacerdot Jesús Rosillo Peñalver

0
0
Benidorm inicia la celebració de la Setmana Santa amb el pregó a càrrec del sacerdot Jesús Rosillo Peñalver
Benidorm inicia la celebració de la Setmana Santa amb el pregó a càrrec del sacerdot Jesús Rosillo Peñalver

La celebració de la Setmana Santa de Benidorm va arrancar oficialment anit a l'Església Parroquial de l'Almudena, a la qual es van donar cita nombrosos fidels i confrares per a gaudir del pregó que anuncia la passió, mort i resurrecció de Jesús de Natzaret.

El pregó de la Setmana Santa enguany ha sigut a càrrec del sacerdot Jesús Rosillo Peñalver, rector de l'Església de Sant Esteban Protomártir d'Alacant.

Al costat dels presidents i germans majors de la Junta Major de Confraries i Germanors de la Setmana Santa, han participat en l'acte l'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, qui ha assistit acompanyat pel regidor de Festes, Jesús Carrobles, el diputat autonòmic Manuel Pérez Fenoll, el senador Agustín Almodóbar i representants dels diferents grups municipals.

Esta nit continuaran els actes amb la representació de 'La Passió de Crist', a càrrec del Grup Cultural Jerusalem d'Elx, una obra declarada d'Interés Turístic a l'Església de Sant Francesc d'Assís, una "obra única" a la qual estan convidats tots els turistes i residents de Benidorm a partir de les 21.00 hores.

Principals actes de la Setmana Santa de Benidorm

Divendres, 12 d'abril. 21.00 hores. Pregó de Setmana Santa. Església de l'Almudena.

Dissabte, 13 d'abril. 21.00 hores. Representació de 'La Passió de Crist'. Parròquia de Sant Francesc d'Assís.

Diumenge, 14 d'abril. Diumenge de Rams. 11.00 hores, processó de les palmes en Sant Jaume i Santa Anna i L'Almudena; 11.30, en La nostra Senyora del Carmen i en Sant Francesc d'Assís.; 11.45, La nostra Senyora del Mar; 12.00, en El Bon Pastor i Sant Joan Baptista. 20.00 hores, processó de la Real Confraria de La nostra Senyora de l'Esperança i la Pau i El nostre Pare Jesús de la Salut i Humilitat, en la parròquia del Bon Pastor

Dimecres Sant, 17 d'abril. 22.00 hores, processó de la Confraria del nostre Pare Jesús Natzaré, en Sant Jaume i Santa Anna.

Dijous Sant, 18 d'abril. 21.00 hores, processó de la Germanor Sacramental del Sant Sopar i la Confraria del Crist del Perdó i la Bona Morta, en L'Almudena.

Divendres Sant, 19 d'abril. 20.30, Processó General del Sant Enterrament, en SantJaume i Santa Anna.

Diumenge de Resurecció, 21 d'abril. 08.00 hores, processó de la Trobada i l'Ambaixada, Sant Jaume i Santa Anna.