Benidorm honra a Sant Jaume amb una missa major al parc de l'Aigüera

En l'homilia, dedicada als morts en el municipi a causa de la Covid-19, han participat els rectors de les esglésies de la ciutat
0
0
Benidorm honra a Sant Jaume amb una missa major al parc de l'Aigüera
Benidorm honra a Sant Jaume amb una missa major al parc de l'Aigüera

Benidorm ha honrat hui al seu patró, Sant Jaume, amb una missa major celebrada al Parc de l'Aigüera, que ha sigut oficiada per l'arxipreste de la localitat, Pedro Crespo, i en la qual han participat els rectors de les esglésies de la ciutat. Es tracta del segon acte religiós que s'ha celebrat a la ciutat després de la suspensió dels Festes Majors Patronals de 2020 a causa de la Covid-19, i que a petició del Consell Parroquial de l'església de Sant Jaume i Santa Anna s'ha desenvolupat a l'auditori Julio Iglesias, recinte completament adaptat a la normativa sanitària i en el qual s'han congregat al voltant de 400 persones, no completant-se l'aforament previst.

La missa, en memòria de les persones mortes a Benidorm a conseqüència de la pandèmia, ha sigut seguida, entre altres, per l'alcalde, Toni Pérez; el diputat autonòmic, Manuel Pérez Fenoll; l'edil de Festes, Jesús Carrobles; i la major part de la Corporació Municipal. També han sigut presents les reines Major i Infantil de les Festes Majors Patronals, Paula Pérez i Sofía Fuster; les seues corts d'honor; i els presidents de la Comissió, i de l'Associació de Penyes 'Verge del Sofratge', Batiste Rostoll i Adrián Romero.

Durant l'homilia, l'arxipreste de Benidorm ha recordat "l'angoixa" dels qui han perdut un familiar durant la pandèmia, ja que al "dolor" per la pèrdua d'un ser estimat s'ha sumat la impossibilitat d'acomiadar-se; i ha demanat a Sant Jaume i la Mare de Déu del Sofratge que "ens ajuden i guien" per a afrontar l'actual situació.

Per la seua banda, el rector de Sant Jaume i Santa Anna, Juan Antonio González, ha agraït a l'Ajuntament la seua col·laboració perquè el desenvolupament dels dos actes religiós s'haja pogut dur a terme a l'auditori Julio Iglesias

Després dels 'visques' a Sant Jaume i a la Mare de Déu del Sofratge, la cerimònia religiosa ha finalitzat amb el desig del Consell Parroquial que "l'any vinent" la crisi sanitària s'haja superat i "els nostres patrons puguen ser passejats pels carrers de Benidorm perls Costalers de Sant Jaume i els Mariners de la Mare de Déu".

Demà, a l'església de Sant Jaume i Santa Anna es realitzaran dos oficis en memòria dels difunts de Benidorm, a les 10.30 i a les 19.00 hores.