'Benidorm Christmas Dreams' programa xous infantils, espectacles teatrals i música en viu a partir del 5 de desembre

Les actuacions seran a l'auditori Julio Iglesias, hi haurà control d'aforament i es garantixen les distancia de seguretat i la resta de mesures higienicosanitàries
0
0
'Benidorm Christmas Dreams' programa xous infantils, espectacles teatrals i música en viu a partir del 5 de desembre
'Benidorm Christmas Dreams' programa xous infantils, espectacles teatrals i música en viu a partir del 5 de desembre

Les entrades ja estan a la venda, amb preus que oscil·len entre els 2 i els 10 euros per als espectacles infantils

Xous infantils, espectacles teatrals i música en viu conformen la programació de 'Benidorm Christmas Dreams', la proposta que l'Ajuntament ha confeccionat de la mà de Baltimore Produccions, per a les dates nadalenques i que començarà el pròxim 5 de desembre. L'alcalde, Toni Pérez; i Carolina Rodríguez en representació de la productora, han presentat hui esta iniciativa en una roda de premsa a la qual també han assistit el regidor de Festes i Esdeveniments, Jesús Carrobles, i l'edil de Cultura, Jaime Jesús Pérez.

L'alcalde ha assenyalat que "en este atípic 2020" i "a pesar de les incerteses" Benidorm "ha de viure i gaudir" estes dates i "oferir un Nadal a l'altura dels seus veïns, especialment els més xicotets, i també per als qui vulguen compartir-la amb nosaltres". "Hi ha una realitat –ha agregat– que ens ve imposada per la crisi sanitària i que obliga a prescindir d'iniciatives o activitats formaven part, perquè ens hem esforçat molt en això, de l'imaginari col·lectiu de Nadal a Benidorm, i que ens porta a reformular altres com estem fent amb este 'Benidorm Christmas Dreams'".

'Benidorm Christmas Dreams' es desenvoluparà setmanalment des del 5 de desembre fins al 3 de gener, en horari diürn i a l'aire lliure, a l'auditori Julio Iglesias del Parc de l'Aigüera; un recinte "que ja a l'estiu adeqüem per a garantir el compliment de la normativa higienicosanitària i en el qual en estos mesos s'han dut a terme nombroses activitats amb totes les garanties de seguretat".

De la mateixa manera, per a les 15 activitats programades "s'observaran totes les mesures de seguretat, controlant-se l'aforament i garantint-se les distàncies de seguretat entre els assistents com s'ha fet fins ara en totes les activitats impulsades i organitzades per l'Ajuntament."

L'alcalde ha indicat que en la programació "trobem activitats per a gaudir en família, xous teatrals i concerts orientats per als xiquets i aptes per al públic adult"; com també directes en acústic i electroacústic d'artistes del panorama nacional, i "concerts de les nostres tres entitats musicals: la Unió Musical, la Societat Musical l'Illa i la Societat Musical La Nova".

Per part seua, Carolina Rodríguez ha assenyalat que "en temps difícils fa falta demostrar una vegada més que la cultura és segura, com ja vam fer este estiu" amb els diferents cicles celebrats a l'auditori Julio Iglesias; i ha traslladat que la programació del 'Benidorm Christmas Dreams' és "molt divertida i atractiva i amb un esperit molt nadalenc".

Rodríguez ha explicat que en tot moment l'aforament es modularà en funció de les directrius sanitàries que establisquen les autoritats competents.

Les entrades per als diferents espectacles ja estan a la venda a través de www.entradas.com a "uns preus assequibles" que van des dels 2 als 10 euros en els xous infantils en funció de l'espectacle. Així mateix, els concerts de la Unió Musical i la Societat Musical l'Illa seran gratuïts.

Programació completa 'Benidorm Christmas Dreams'

5 desembre – NAVILAND "El lloc on viuen els Reis Mags, EL MUSICAL" (sessió doble). A les 12.00 i 17.30 hores

6 desembre - SOCIETAT MUSICAL L'ILLA DE BENIDORM "Concert de Nadal". A les 17.30 hores.

12 desembre – PAULA DALLI AMB LA SOCIETAT MUSICAL LA NOVA DE BENIDORM "Canta Nadal". A les 17.30 hores.

13 desembre – UNIÓ MUSICAL DE BENIDORM "Concert de Nadal". A les 12.00 hores.

19 desembre – ANDRÉS SUÁREZ. A les 20.00 hores.

20 desembre – CANTAJUEGO. A les 12.00 hores.

23 desembre – EL XOU NADALENC DE LA COLLA DE DRILO. A les 12.25 hores.

26 desembre - ORQUESTRA SIMFÒNICA DEL MEDITERRANI "Viena a Benidorm". A les 12.00 hores.

27 desembre – QUEENMANÍA. A les 12.00 hores.

29 desembre – PUZLE KIDS "Vine a la meua Festa de Nadal". A les 17.30 hores.

30 desembre – EL TRENCANOUS. A les 17.30 hores.

1 gener– KIDS ROCK FAMILY. A les 12.20 hores.

2 gener – VARRY BRAVA. A les 20.00 hores.

3 gener – DISNEMANIA i la Golfa Màgica. A les 12.00 hores.