Benidorm amplia la seua flota de vehicles amb un nou taxi de 7 places

0
0
Benidorm amplia la seua flota de vehicles amb un nou taxi de 7 places
Benidorm amplia la seua flota de vehicles amb un nou taxi de 7 places

Benidorm ha presentat este matí un nou taxi després de la nova modificació que es va fer de Llei a proposta de l'Ajuntament de Benidorm per acord plenari.

El regidor de Mobilitat, José Ramón González de Zárate ha recordat que la Generalitat Valenciana va aprovar al gener d'enguany la modificació de l'article 13.1 de la Llei 13/2017, de 8 de novembre, del Taxi de la Comunitat Valenciana que permet que este servici públic es realitze amb vehicles d'entre cinc i set places, inclòs el conductor, si bé podrà ser ampliable fins a nou places en supòsits excepcionals.

El canvi en la llei, va destacar, "va respondre a una proposta de la Regidoria de Mobilitat, després de reunir-se amb les dos associacions del taxi de Benidorm, que va ser portada a ple el 28 d'octubre de 2019 i aprovada unànimement per tots els grups de la Corporació Municipal".

De Zárate va destacar que el nou vehicle "és d'una gamma alta de 7 places, molt còmode que donarà un servici molt potent a qualsevol persona o família que necessita un vehicle d'estes característiques".

El regidor va afirmar en la presentació que "això és el que volem per a Benidorm, els millors vehicles amb llicència municipal de taxi, perquè els nostres taxistes són els que millor coneixen i cuiden la nostra ciutat. No volem que vinguen de fora".

González de Zárate va assenyalar, finalment, que "l'objectiu del consistori és que en 2023 tots els vehicles amb llicència municipal siguen vehicles ecològics", si bé en estos casos de nombre superior de places, com es va indicar en la sessió de seguiment del Conveni amb Iberdrola, "no hi ha en el mercat vehicles ecològics disponibles; però n'hi haurà i Benidorm en disposarà".