Aspanion celebra el seu quart 'Trofeu per un somriure'

Fans de la saga de Star Wars acompanyen l'associació en una jornada en el Guillermo Amor en la qual també participa la SM la Nova
0
0
Aspanion celebra el seu quart 'Trofeu per un somriure'
Aspanion celebra el seu quart 'Trofeu per un somriure'

L'Associació de Pares de Xiquets amb Càncer, Aspanion, ha celebrat este diumenge el seu quart 'Trofeu per un somriure' en la Ciutat Esportiva Guillermo Amor; una jornada lúdica-esportiva que té per objectiu recaptar fons per a seguir ajudant a les famílies que estan combatent la malaltia.

A la jornada, que compta amb la col·laboració de les Regidories d'Esports i Benestar Social, que dirigixen Arturo Cabrillo i Ángela Llorca, s'ha sumat Legion 501 Spanish Garrison, que ha portat l'univers Star Wars fins a la Ciutat Esportiva de la mà d'altres col·lectius de seguidors de la saga.

L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez; els edils d'Esports i Benestar Social; i membres de la corporació han acompanyat a Aspanion durant el matí, en la qual s'han disputat diverses trobades de Futbol 7 i en la qual també hi ha hagut tallers infantils i inflables per aels més xicotets. La Societat Musical la Nova i Dj Vicky han sigut els encarregats d'amenitzar la jornada, que ha culminat amb una paella gegant.