EL TEMPS A BENIDORM ARA

16

20:14 PM

HORA BENIDORM

20ºC

Molt núvol

N 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

10%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'alcalde reitera el seu "no i mai a una taxa turística" i convida al Consell a buscar solucions idònies per a resoldre la situació dels jóvens

Toni Pérez insta a Mónica Oltra a deixar-se d'"ocurrències" i de "penalitzar" a la indústria turística

21 setembre 2021
La 'tasa turística' penaliza a la industria.
La 'tasa turística' penaliza a la industria.

L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, ha instat el Consell a deixar-se d'"ocurrències" i de "voler penalitzar" a la indústria turística plantejant establir una taxa turística la recaptació de la qual es destine a l'emancipació dels joves. Toni Pérez ha fet estes manifestacions després de conéixer-se esta última proposta compartida per la vicepresidenta del Consell Mònica Oltra.

Toni Pérez ha assegurat que "el que ha de fer el Consell, davant la seua nefasta política d'habitatge de suport als jóvensi amb un atur juvenil desbocat, és abordar polítiques reals i realistes i no construir castells de naips per a penalitzar" a la indústria turística. Una indústria, ha afirmat, que "està fent un gran esforç, i sense pràcticament ajudes del govern valencià, per a traure el cap després de la pandèmia".

L'alcalde ha recalcat que "l'administració autonòmica té una competència i responsabilitat clara en política juvenil, d'ocupació, d'inserció i d'habitatge; i a això han de dedicar els recursos que paguem els valencians i valencianes, a il·luminar solucions reals i efectives en estos àmbits, que són de la seua exclusiva competència, que veritablement ajuden a la població jove de la Comunitat Valenciana".

"A les seues mans està aportar solucions" que "no poden passar per ocurrències que sempre acaben gravant als qui més aporten, quan poden, al bé comú", ha agregat.

Després de reiterar el seu "no i mai a una taxa turística", Toni Pérez ha atribuït la proposta d'Oltra a "els 'tics' ideològics de tota la vida" de la vicepresidenta. Així mateix ha assegurat que plantejaments com el de la taxa turística col·loquen "als peus dels cavalls" al sector i als municipis que viuen del turisme.

Finalment, ha afirmat que amb esta mena de mesures el Consell "menysprea al turisme, quan no proposa agredir-lo".