EL TEMPS A BENIDORM ARA

25

04:00 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El certamen se celebra del 24 de setembre al 3 d'octubre i és la primera parada del 'Benidorm Gastronòmic'

Benidorm reprén este divendres el seu Concurs de Tapes i Pinxos, que suma 11 edicions i 17 participants

21 setembre 2021
Concurso de Tapas y Pinchos 2021.
Concurso de Tapas y Pinchos 2021.

L'alcalde destaca l'esforç del sector de l'hostaleria i la restauració durant l'estiu després d'un any molt complicat per la pandèmia.

El Concurs de Tapes i Pinxos torna a partir d'este divendres a Benidorm. Primera cita del calendari del 'Benidorm Gastronòmic 2021', el certamen s'ha presentat hui en el Centre de Turisme (CdT) 'Domingo Devesa' en un acte en el qual han participat l'alcalde, Toni Pérez; el director general de Turisme, Herick Campos; i el president d'Abreca, Javier del Castillo; i al qual han assistit, entre altres, el Padrí del Benidorm Gastronòmic, José Martínez Baldó; la gerent de Visit Benidorm, Leire Bilbao; i membres de la Corporació.

Un Concurs de Tapes i Pinxos que se celebra fins al 3 d'octubre, que suma ja onze edicions i que és l'esdeveniment "degà" del 'Benidorm Gastronòmic', tal com ha recordat l'alcalde, que s'ha mostrat convençut que les propostes dels establiments participants "satisfaran les expectatives i exigència dels comensals".

Toni Pérez ha indicat que esta primera cita del 'Benidorm Gastronòmic' arriba després d'"un estiu que s'iniciava amb incertesa, però que s'ha modulat molt bé" i en el qual des del sector de l'hostaleria i la restauració que "s'ha treballat a una intensitat important, i s'ha recuperat esperança, il·lusió, força i economia".

L'alcalde ha reconegut i valorat al sector "l'esforç realitzat en moments difícils i de tanta afectació" com els que ha deixat la pandèmia; i ha convidat als presents a "no mirar arrere" perquè "el repte que tenim ja sobre la taula és impressionant".

També el director general de Turisme i el president d'Abreca s'han referit a l'esforç del sector de la restauració després de més d'un any molt complicat per la pandèmia.

Així mateix, Del Castell ha agraït al jurat la seua participació en esta edició; un jurat format per Francisco José Cano, Cristina Figueira, Ángeles Ruiz, Carlos Corredor i Lluís Ruiz.

La pròxima cita del 'Benidorm Gastronòmic 2021' serà les X Jornades dels Arrossos, del 15 al 24 d'octubre.

Participants de l'XI Concurs i sistema de votació

Els restaurants que participen en el Concurs de Tapes i Pinxos 2021 són A Bordo, La Dehesa de Don Saturnino, Bodegón Aurrerá, El Mesón-Cervecería Cruz Blanca, El Mesón Playa, Esturión, La Brasería Aurrerá, La Cava Aragonesa, La Tabernita del Centro, La Tabernita del Sur, La Tapería Aurrerá, Los Peces, Marisquería El Puerto, Maüi Beach Gastrolounge, Pintxos Aurrerá, Taberna Andaluza i Zarzosa.

Com en l'anterior edició, s'establixen tres premis. Els dos primers (de les categories Original i Tradicional) seran determinats pel jurat professional que hui ha degustat totes les propostes a concurs; mentre que el guanyador del Premi Especial del Públic s'atorgarà mitjançant votació dels assistents als diferents establiments.

Per a participar del 'Premi Especial del Públic', els comensals han de valorar, com a mínim, cinc propostes dels establiments adherits al concurs. Hi ha dos modalitats de participació: emplenant les dades en el fullet que es troben en els establiments, o bé a través de l'app Gastroeventos. Entre els qui voten en cada modalitat se sortejaran dos sopars per a dos persones a triar entre els 17 restaurants participants en l'XI Concurs de Tapes i Pinxos.

Este cap de setmana, els assistents a la Fira Gastronòmica d'Alacant tindran a la seua disposició tota la informació sobre este XI Concurs de Tapes i Pinxos de la mà de Visit Benidorm.

Concurso de Tapas y Pinchos 2021.
Concurso de Tapas y Pinchos 2021.