EL TEMPS A BENIDORM ARA

27

12:10 PM

HORA BENIDORM

15ºC

Núvol

NE 5km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

20%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Este dimarts, durant dos hores, estarà tancat l'accés des de Jaume I per Ricardo Bayona; i l'encreuament d'esta amb Atocha

Talls puntuals fins al divendres al carrer Atocha i limítrofes per treballs de millora de la calçada

20 setembre 2021
Cortes puntuales hasta el viernes en la calle Atocha y aledañas.
Cortes puntuales hasta el viernes en la calle Atocha y aledañas.

Com a rematada a les obres de construcció del nou col·lector d'aigües residuals del carrer Atocha, des d'este dimarts 21 de setembre i fins al divendres dia 24 hi haurà talls puntuals en esta via i en alguns carrers limítrofs per a completar els treballs de millora de la calçada. Segons han informat des de la Regidoria de Mobilitat, estos treballs es realitzaran en diferents fases per a afectar el mínim possible al trànsit rodat.

Sobre la base del calendari d'obra, demà dimarts entre les 10.00 a 12.00 hores es realitzaran labors de fresat en l'encreuament de Ricardo Bayona i Atocha, una vegada finalitzats els desplaçaments als centres educatius de la zona. En aqueix horari, els vehicles que vulguen accedir al barri Foietes, hauran d'accedir des de la rotonda el·líptica per l'avinguda 9 d'octubre per a desplaçar-se posteriorment a Foietes.

Posteriorment, entre les 14.00 i les 16.00 hores estes tasques es desplaçaran al tram de Ricardo Bayona entre l'avinguda Jaume I i el carrer Atocha. Per això, es tancarà l'accés a Ricardo Bayona des de Jaume I durant aqueixes dos hores, evitant així els moments de major densitat de trànsit. Mentre dure el tall, els vehicles que vulguen accedir a Foietes des de Jaume I hauran de fer-ho pel carrer Arnedo.

Pel que respecta al fresat al carrer Atocha, hi haurà talls puntuals segons s'avance amb els treballs i s'organitzaran amb senyalitzadors i senyalització vertical.

Les jornades de dijous i divendres es procedirà a l'asfaltat.

Cortes puntuales hasta el viernes en la calle Atocha y aledañas.
Cortes puntuales hasta el viernes en la calle Atocha y aledañas.