EL TEMPS A BENIDORM ARA

15

20:11 PM

HORA BENIDORM

17ºC

Cel clar

SO 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Inclou als menors que s'incorporen a P3 i als d'anys anteriors que no van sol·licitar l'ajuda el curs passat

Benidorm aprova una segona tanda d'ajudes per a material escolar de 2n cicle d'Infantil amb 300 beneficiaris

20 setembre 2021
Educación

Els vals dels CEIP Ausiàs March i Miguel Hernández s'entregaran en la nova extensió administrativa de Maravall.

La Junta de Govern Local (JGL) ha aprovat hui la segona remesa d'ajudes per a l'adquisició de material escolar de 2n cicle d'Educació Infantil. La regidora d'Educació, Maite Moreno, ha explicat que "esta nova remesa inclou a prop de 300 beneficiaris, en la seua majoria menors que nascuts en 2018 i que s'incorporen a pàrvuls de tres anys, però també alumnat de 2n cicle que no van sol·licitar l'ajuda en el curs anterior".

Moreno ha recordat que "l'agost passat ja es va aprovar una primera remesa, amb 638 beneficiaris, tots els que van gaudir d'esta ajuda en el curs anterior i que en 2021/2022 continuen cursant algun nivell de 2n cicle d'Educació Infantil".

En total, entre totes dos remeses s'han concedit ajudes per import de 58.094 euros, 62 euros per menor, si bé "encara hi haurà una última tanda d'ajudes, amb l'alumnat no inclòs en les dos anteriors, que complisca amb els requisits i que haja presentat la seua sol·licitud fins hui dilluns, data límit establida en la convocatòria".

Referent a això, ha recordat que "el termini de sol·licitud es va obrir el passat 1 de juliol i durant estos dos mesos i mig les peticions s'han pogut presentar de manera telemàtica a través de la Seu Electrònica municipal –https://sede.benidorm.org-, en les Extensions Administratives i en el mateix departament d'Educació situat en la tercera planta de l'Ajuntament.

Moreno ha indicat que "els vals d'estes ajudes ja estan emesos i cada família té assignat un punt de recollida en funció del centre educatiu de l'alumne". Així, l'alumnat del centre concertat Nuestra Señora de los Dolores i dels CEIP Gabriel Miró, Mestre Gaspar López i Leonor Canalejas ha de recollir el seu val en el departament d'Educació, situat en la tercera planta de l'Ajuntament.

Els col·legis Els Tolls i Puig Campana tenen assignada l'extensió administrativa dels Tolls; mentre que en l'extensió administrativa de Foietes estan disponibles els vals de l'alumnat dels CEIP Bautista Lledó, Vasco Núñez de Balboa i Aitana. Els beneficiaris dels col·legis La Cala i El Murtal recolliran els vals en l'extensió administrativa de la Cala, i els del Serra Gelada en l'extensió del Racó de l'Oix; mentre que a partir d'este dimarts, 21 de setembre, l'alumnat de l'Ausiàs March i Miguel Hernández tindrà els vals disponibles en la nova extensió administrativa de Maravall.

Audios relacionados
Maite Moreno - Corte 1
Audio file
Audios relacionados
Maite Moreno - Corte 2
Audio file