EL TEMPS A BENIDORM ARA

15

21:18 PM

HORA BENIDORM

17ºC

Cel clar

SO 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

És la trenta-cinquena víctima de la violència de masclista de 2021

Minut de silenci a Benidorm en memòria de la dona assassinada a La Corunya

20 setembre 2021
Concentración en Benidorm hoy contra la violencia machista.
Concentración en Benidorm hoy contra la violencia machista.

Este migdia, l'Ajuntament de Benidorm ha convocat un minut de silenci davant la porta principal de l'edifici consistorial, en solidaritat amb la dona assassinada el 15 de setembre a A Coruña, en protesta contra la violència de gènere. Amb l'alcalde, Toni Pérez, i la regidora d'Igualtat, Ángela Zaragozí, al capdavant, la Corporació municipal ha reiterat així el seu més ferm rebuig a esta xacra social.

En esta ocasió, la víctima ha sigut una dona de cinquanta-dos anys que va morir acoltellada suposadament per la seua parella en el seu habitatge en el barri de la Corunya d'O Birloque. La dona tenia dos fills, d'una relació anterior. Precisament va ser el fill que vivia amb ella qui va descobrir el cadàver en arribar a casa després del treball.

Amb esta són ja 35 les dones assassinades i 19 els millors que han quedat orfes víctimes de la violència masclista enguany, si bé la xifra podria augmentar si es confirmaren dos casos que estan sent investigats per la policia. En total sumen 1.113 dones des que es va començar a computar l'estadística en 2003.

La Regidoria d'Igualtat recorda que qualsevol dona que se senta amenaçada pot ser atesa pel seu personal especialitzat en violència de gènere. Així mateix, recomana l'ús del número contra la violència de gènere, el 016, que atén a totes les víctimes de violència masclista les 14 hores del dia i en 52 idiomes diferents, sense deixar rastre en la factura telefònica, si bé és convenient esborrar-ho del registre del telèfon.