EL TEMPS A BENIDORM ARA

05

04:36 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El programa Mentoring organitza sessions de treball grupals i individuals amb els usuaris per a afrontar la realitat del mercat una vegada llançades les seues idees d'empresa

Ocupació desenvolupa en l'Espai Coworking de Benidorm un programa d'acompanyament a emprenedors finançat per la Diputació

27 octubre 2020
Ocupació desenvolupa en l'Espai Coworking de Benidorm un programa d'acompanyament a emprenedors finançat per la Diputació...

L'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local (AODL) de l'Ajuntament de Benidorm ha posat a la disposició dels emprenedors que utilitzen l'Espai Coworking el programa CEEI Mentoring i acompanyament a emprenedors', que subvenciona amb 5.000 euros la Diputació Provincial d'Alacant.

Es tracta d'un programa de mentoria i acompanyament pràctic a emprenedors i empreses que ja estiguen en funcionament, i a través del qual s'organitzen de manera periòdica sessions de treball grupals i individuals que permeten als emprenedors afrontar la realitat del mercat una vegada que les seues idees han sigut llançades.

Este programa té com a objectiu ajudar els emprenedors a optimitzar l'efectivitat dels seus programes de desenvolupament i creixement, així com informar-los sobre altres programes de llançament i ideació d'empreses que poden servir de suport a l'impuls dels seus negocis.

La regidora d'Ocupació i Desenvolupament Local, Mónica Gómez, ha explicat que "hem donat continuïtat, amb el suport de la Diputació d'Alacant, al programa de suport a l'inici de les activitats de l'Espai Coworking Benidorm, ja que l'experiència i la valoració del servici de 2019 per part dels emprenedors va ser molt positiva".

A través de les citades sessions grupals i individuals es treballen els objectius a afrontar, la reestructuració de models de negoci, així com la posada en marxa i seguiment de noves accions que permeten als projectes emprenedors créixer i generar un major valor per a les seues empreses i per a l'entorn social que els envolta.

Fins al moment ja s'han dut a terme 11 reunions grupals i 9 reunions individuals amb cadascuna de les empreses situades en l'Espai Coworking. Al llarg d'este mes d'octubre estan programades diverses reunions grupals, a més de les reunions individuals amb els nous treballadors col·laboratius que s'han incorporat a estes dependències municipals.