EL TEMPS A BENIDORM ARA

23

11:09 AM

HORA BENIDORM

25ºC

Intervals de núvols

NE 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

10%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Es tracta de huit associacions de la ciutat que treballen en l'àmbit sociosanitari i quatre de cooperació que desenvolupa projectes en diverses parts del món

Benestar subvenciona amb prop de 70.000 euros els projectes de 12 entitats socials

27 octubre 2020
Benestar subvenciona amb prop de 70.000 euros els projectes de 12 entitats socials...

La Regidoria de Benestar Social ha resolt les dos convocatòries d'ajudes municipals dirigides a entitats socials sense ànim de lucre de Benidorm que desenvolupen projectes en l'àmbit sociosanitari i de la cooperació internacional. L'edil de l'àrea, Ángela Llorca, ha informat que "a la primera línia de subvencions, destinada a entitats que executen projectes terapèutics i rehabilitadors, han concorregut huit associacions; mentre que amb la segona s'ha atés quatre organitzacions, una més que l'any anterior". En total, "amb totes dos línies se subvencionen els projectes i accions de 12 entitats per un import pròxim als 70.000 euros".

Llorca ha explicat que és una comissió tècnica la que s'encarrega d'avaluar les sol·licituds de les diferents associacions i fixar les quanties de les ajudes –que es convoquen en règim de lliure concurrència–, atenent criteris com l'antiguitat de l'entitat, les accions desenvolupades amb anterioritat i la qualitat dels projectes proposats i executats durant el període que abasta l'actual convocatòria.

La regidora ha detallat que "a la primera línia de subvenció s'han presentat huit entitats", i ha informat que l'Ajuntament destinarà 59.359,11 euros als projectes sociosanitaris d'AFA Marina Baixa, AFEM Marina Baixa, Anémona, Asofiben, Asmibe, Amics, Apaex i Inclúyenos. Les ajudes a estes entitats oscil·len entre els 2.276,78 i els 11.760 euros.

Pel que fa als projectes de cooperació internacional, "enguany s'ha presentat a esta convocatòria una entitat més que en 2019". Concretament, les entitats beneficiàries d'estes ajudes, que oscil·len entre els 1.304,35 i els 2.898,55 euros, són Chambbàa, Expedició Juita Amics del Poble Sahrauí, Mans Unides i Rafiki Àfrica, que duguen a terme projectes de cooperació internacional en països o regions en vies de desenvolupament com Togo, el Sàhara, Hondures i Uganda. L'import total d'ajudes és de 10.000 euros.