EL TEMPS A BENIDORM ARA

19

05:35 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La Regidoria d'Esports ha llançat estes subvencions, dotades amb 90.000 euros i que preveu un màxim de 15.000 euros per club, entitat o activitat

Obert el termini per a sol·licitar les ajudes per a la promoció i foment de l'esport femení per import de 90.000 euros

20 novembre 2019
Abierto el plazo para solicitar las ayudas para la promoción y fomento del deporte femenino por importe de 90.000 euros

Demà dijous, dia 21 de novembre, s'obri el termini per a sol·licitar les ajudes municipals per a la promoció i el foment de l'esport femení, convocades la Regidoria d'Esports, que dirigix Mariló Cebreros, i que estan dotades amb un import de 90.000 euros. Les bases d'estes ajudes, que es convoquen enguany per primera vegada, s'han publicat hui en el Butlletí Oficial de la Província (BOP), per la qual cosa les entitats o clubs interessats a participar en esta convocatòria podran presentar la seua sol·licitud fins al pròxim 5 de desembre.

Segons recullen les bases, podran concórrer a esta convocatòria les entitats esportives o clubs que disposen d'equips i/o esportistes femenines; que optaran a una quantia màxima subvencionable de 15.000 euros. L'import de l'ajuda podrà destinar-se a sufragar "activitats, projectes i programes" la fi dels quals "siga la promoció i el foment de l'esport femení".

A l'hora de determinar l'import de cada ajuda es tindran en compte, per exemple, el temps que porta l'entitat participant amb equips femenins en proves federades; el nombre de socis empadronats a Benidorm; les despeses federatives vinculades als equips o esportistes femenines; l'organització d'activitats dirigides al foment de l'esport femení; o la seua col·laboració amb la Regidoria en esdeveniments esportius.

Serà una comissió tècnica la que s'encarregue de comprovar, avaluar i valorar totes les sol·licituds, per a posteriorment elevar una proposta de resolució, que haurà de ser aprovada per la Junta de Govern Local.