EL TEMPS A BENIDORM ARA

29

05:50 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'alcalde ha recollit hui este distintiu de mans de la consellera de Transició Ecològica en un acte celebrat a València

Benidorm obté la Bandera Verda d'Ecovidrio per recollir prop d'1,3 tones de vidre durant l'estiu

20 novembre 2019
Benidorm obtiene la Bandera Verde de Ecovidrio por recoger cerca de 1,3 toneladas de vidrio durante el verano

La ciutat augmenta un 3% els seus resultats de l'any anterior, i ha aconseguit este reconeixement al costat de Dénia

Benidorm ha sigut reconeguda hui amb el distintiu 'Bandera Verda' d'Ecovidrio pels resultats de la campanya d'estiu de reciclatge de vidre llançada per l'entitat, que s'ha saldat amb quasi 1,3 tones recollides a la ciutat, un 3% més que l'any anterior. L'alcalde, Toni Pérez, ha rebut este guardó de mans de la consellera d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Mireia Mollà, en un acte celebrat en l'edifici 'Veles e Vents' de València. Un acte en el qual també han participat el director general del Canvi Climàtic i Qualitat Ambiental de la Generalitat Valenciana, Joan Piquer; el director general d'Ecovidrio, José Manuel Núñez; i Roberto Fuentes, gerent de zona de l'entitat.

Tal com ha assenyalat l'alcalde, el de la 'Bandera Verda' és "un premi de tota la ciutat, un reconeixement que ve a premiar el compromís de la societat civil, del sector de l'hostaleria, dels seus treballadors, dels veïns i dels educadors que han anat conscienciant" d'esta iniciativa. "Tots ells han demostrat que aqueix qualificatiu de 'ciutat sostenible' que s'aplica a Benidorm és una realitat", ha afegit, després de destacar les xifres de reciclatge de vidre de la ciutat: 56,4 per habitant i any enfront dels 18 quilos de la mitjana nacional.

Pérez ha assegurat que "el 'Moviment Banderes Verdes' és un ambaixador davant els milions de persones que ens visiten de diferents latituds de la bona pràctica de la Comunitat Valenciana i d'Espanya a l'hora d'utilitzar els recursos de forma més sostenible i racional". Així mateix, ha incidit en què la sostenibilitat és "un eix fonamental per a Benidorm" dins de la Destinació Turística Intel·ligent (DTI), com també ho és "aprofundir en la consecució dels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS)".

A més de Benidorm, ha rebut la 'Bandera Verda' la ciutat de Dénia i set municipis del litoral espanyol; mentre que altres 16 localitats de la Comunitat Valenciana han complit el repte d'Ecovidrio de superar els nivells de recollida d'envasos de vidre del passat any. Es tracta de l'Alfàs del Pi, Alacant, Calp, Xàbia, Oriola, Pilar de la Foradada, Santa Pola, Torrevella, la Vila Joiosa, Benicàssim, Orpesa, Vinaròs, Gandia, Oliva, Sueca i València capital. En total, en tota la regió s'han reciclat 15.960 tones.

L'alcalde ha felicitat Dénia per este reconeixement i ha afegit que "tant de bo l'any pròxim tots els municipis presents el puguen obtindre", aconseguint així nivells de reciclatge de vidre similars als de Benidorm.

En total, han participat en esta campanya més de 4.700 establiments hostalers de tota la Comunitat.