EL TEMPS A BENIDORM ARA

22

23:19 PM

HORA BENIDORM

14ºC

Poc núvol

O 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La convocatòria es finança a través d'una subvenció de la Diputació Provincial d'Alacant i preveu ajudes de fins a 3.000 euros

Obert el termini per a sol·licitar les ajudes directes a l'oci nocturn

03 agost 2021
Abierto el plazo para solicitar las ayudas directas al ocio nocturno

La sol·licitud està oberta fins al divendres en la Seu Electrònica.

Seguix obert el termini per a sol·licitar les ajudes municipals per a minimitzar l'impacte de la Covid-19 en el sector de l'oci nocturn. L'edil d'Ocupació i Desenvolupament Local, Mónica Gómez, ha recordat que esta convocatòria es finança a través d'una subvenció de la Diputació Provincial d'Alacant de prop de 300.000 euros i preveu ajudes de fins a 3.000 euros per establiment.

Gómez ha animat a les empreses i autònoms del sector a participar d'esta línia d'ajudes amb la qual pretenem contribuir a minimitzar els efectes que la pandèmia ha tingut i continua tenint sobre este sector de l'oci nocturn que a més, en este moment, té molt limitada la seua activitat a causa de les últimes mesures i restriccions dictades per la Generalitat Valenciana.

La regidora ha detallat que poden optar a estes ajudes les pimes, micropimes i autònoms del sector amb domicili fiscal a Benidorm i que "entre l'1 de juliol de 2020 i el 30 de juny de 2021 hagen reduït la mitjana mensual de facturació en almenys un 25% respecte a la mitjana mensual de 2019".

Les ajudes es poden sol·licitar i tramitar fins a les 23.59 hores del pròxim divendres, 6 d'agost, a través de la Seu Electrònica municipal, https://sede.benidorm.org, on també es pot consultar el contingut íntegre de les bases.

A grans trets, les bases establixen que poden sol·licitar esta ajuda directa les empreses o autònoms que compten amb llicència municipal d'obertura en vigor i estiguen donats d'alta en algun dels següents epígrafs: 1.2.5. / 2.7.1. / 2.7.2. / 2.7.3. / 2.7.4. / 2.7.6.

Entre els conceptes subvencionables d'estes ajudes s'inclouen despeses com la quota d'autònoms, el lloguer mensual de l'establiment, les despeses d'assessoria i consultoria i els vinculats als contractes d'energia, aigua, telefonia, internet, seguretat o de manteniment d'equips. També, els relatius a préstecs per a l'adquisició del local de negoci, les assegurances d'este, o els derivats del lloguer o adquisició de vehicles afectes 100% a l'activitat.