EL TEMPS A BENIDORM ARA

29

00:37 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Esta activitat gratuïta es desenvoluparà en la plaça de Ses Majestats els Reis d'Espanya

Joventut programa el Gaming Benidorm Fest, dos jornades de videojocs els dies 21 i 22 d'agost

03 agost 2021
Juventud programa el Gaming Benidorm Fest, dos jornadas de videojuegos los días 21 y 22 de agosto

La Regidoria de Joventut ha programat per als pròxims 21 i 22 d'agost el Gaming Benidorm Fest, "un esdeveniment gratuït de videoconsoles i videojocs dirigit a participants de diverses edats i que es desenvoluparà en la plaça de Ses Majestats els Reis d'Espanya de manera ininterrompuda des de les 20.00 a les 00.00 hores", segons ha traslladat l'edil de l'àrea, Jaime Jesús Pérez.

El responsable de Joventut ha incidit en què "este Gaming Benidorm Fest s'emmarca en les activitats que impulsem des de la Regidoria per a oferir alternatives d'oci per als nostres jóvens, en este cas, i com és habitual en els últims anys, a través del món dels videojocs".

Segons ha detallat, "es disposaran 10 llocs complets, set de PS4 PRO i tres de XBOX" en els quals els i les participants podran competir en jocs com a FIFA, Brawl Stars, Fortnite, Just Dance, Chash Royale, Lips, Forza 4 o Call of Duty, entre altres". A més d'estos llocs, també hi haurà ulleres VR, simulador de conducció i Game Pass Ultimate.

Al marge dels premis per als guanyadors de cada competició, també hi haurà sortejos entre els i les participants, que podran a més gaudir de la conferència 'Creadors de contingut, aprén amb els millors'.

Pérez ha destacat que "a l'hora de programar este Gaming Benidorm Fest s'han observat totes les mesures i protocols higienicosanitaris". Així, per exemple, "entre cada partida es procedirà a la desinfecció dels llocs i tots els mitjans tècnics que s'empren, al mateix temps que es garantirà en tot moment la distància de seguretat entre participants", disposant d'un equip de monitors que controlaran i organitzaran l'esdeveniment.

Audios relacionados
Corte voz 1 Jaime Jesús Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz Jaime Jesús Pérez 2
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 Jaime Jesús Pérez
Audio file