EL TEMPS A BENIDORM ARA

25

03:41 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Ja estan a la venda les entrades per a l'esdeveniment, que se celebrarà a l'auditori Julio Iglesias del Parc de l'Aigüera

Nino Bravo en la veu de Francisco, la proposta de l'Orquestra Simfònica del Mediterrani per al 2 d'octubre

01 setembre 2021
Nino Bravo en la voz de Francisco, la propuesta de la Orquesta Sinfónica del Mediterráneo para el 2 de octubre

Escoltar el millor de la discografia de Nino Bravo en la veu de Francisco és la proposta de l'Orquestra Simfònica del Mediterrani per al pròxim 2 d'octubre. Així ho ha anunciat hui el regidor de Festivals i Esdeveniments, Jesús Carrobles, que ha informat que les entrades per a l'espectacle ja estan a la venda.

Carrobles ha detallat que l'actuació "s'ha programat a l'auditori Julio Iglesias del Parc de l'Aigüera, un recinte totalment adaptat a la normativa Covid-19 i en el qual al llarg de l'estiu s'ha celebrat el 'Benidorm Music & Emotion 2021', amb totes les garanties de seguretat, amb èxit de públic i amb el reconeixement dels promotors musicals".

L'edil ha indicat que "este espectacle conjumina a dos dels màxims exponents de la música valenciana, dos grans artistes i veus reconegudes des de fa dècades en l'àmbit nacional i internacional, el tristament desaparegut Nino Bravo i el sempre brillant Francisco". "Sens dubte, escoltar en la veu de Francisco les cançons que va popularitzar i va convertir en himnes Nino Bravo, i fer-ho amb l'acompanyament musical de l'Orquestra Simfònica del Mediterrani i els seus solistes i sota la direcció de Juan Antonio Ramírez és una oportunitat única i un luxe", ha agregat.

Les localitats per a 'Homenatge a Nino Bravo amb la veu de Francisco' estan disponibles en www.entradasatualcance.com i en Correos. L'espectacle començarà a les 21.30 hores.

Audios relacionados
Corte voz 1 Jesús Carrobles
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Jesús Carrobles
Audio file