EL TEMPS A BENIDORM ARA

28

09:01 AM

HORA BENIDORM

13ºC

Poc núvol

S 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Toni Pérez va anunciar la continuïtat del projecte a Benidorm com un puntal formatiu i educatiu per a impulsar la igualtat i la diversitat

'Documóvil', sis curts per a conscienciar sobre la violència de gènere, l'abús, el feminisme, la diversitat sexual i la igualtat

01 setembre 2021
‘Documóvil’, seis cortos para concienciar sobre la violencia de género, el abuso, el feminismo, la diversidad sexual y la igualdad

L'auditori Julio Iglesias del Parc de l'Aigüera va acollir anit la projecció dels sis curtmetratges elaborats en la tercera edició del projecte 'Documóvil', impulsat per la Regidoria d'Igualtat per a promoure la igualtat de gènere, en el qual han participat estudiants d'ESO i Batxiller de Benidorm.

A través d'estos curtmetratges, els xics i xiques han mostrat la seua visió sobre diferents problemes de gran importància social com la violència de gènere, l'abús de menors, el feminisme, la igualtat i la intolerància sobre la diversitat sexual.

Els curts projectats van ser 'No seas histèrica', dirigit per Ruth López Miralpeix; 'El cuento de un maltratador', dirigit per Nathan Marín Lupsa;. 'Élle-a', dirigit per Dina Koulaugli; 'Alerta roja', dirigit per Marina Rodríguez Bou; 'Levi', dirigit per Irene Pérez García; i 'The wrong way', dirigit per Wassim Atiki.

Cadascun dels directors i directores van tindre l'oportunitat d'explicar el seu treball al públic assistent a l'esdeveniment, al mateix temps que van llançar missatges de conscienciació sobre la importància de crear una societat tolerant amb la diversitat i intolerant amb la violència i el maltractament. També van intervindre els formadors i conductors del projecte, María Iborra Palomares i Pepe Vidal, els qui van destacar la importància d'educar en igualtat i tolerància.

'Documóvil' és una iniciativa de la Regidoria d'Igualtat dirigida a estudiants de 3r de l'ESO a 2n de Batxiller i amb la qual s'inicien en la producció audiovisual i roden els seus propis curtmetratges amb un tema central: la igualtat de gènere. És una activitat extraescolar i gratuïta, en la qual l'alumnat rep formació audiovisual i en igualtat de gènere; uns coneixements teòrics i pràctics que posteriorment plasmen en els seus curtmetratges, rodats amb equips professionals.

L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, va ser l'encarregat de tancar l'acte, acompanyat en l'escenari per tots els xics i xiques que han participat en l'elaboració dels curtmetratges. Pérez va anunciar la continuïtat de 'Documóvil' a Benidorm "com un puntal formatiu i educatiu per a impulsar la igualtat i la diverdad", al mateix temps que va felicitar els joves pel treball realitzat en esta tercera edició. A més, l'alcalde va subratllar que "projectes com Documóvil posen en el centre de l'acció a les persones i ens ensenyen el molt que ens queda per millorar".

‘Documóvil’, seis cortos para concienciar sobre la violencia de género, el abuso, el feminismo, la diversidad sexual y la igualdad