EL TEMPS A BENIDORM ARA

28

09:17 AM

HORA BENIDORM

13ºC

Poc núvol

S 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Per a les aules de Secundària i educació postobligatòria es duplica la quantitat aportada per Conselleria a cada centre

L'Ajuntament dota de purificadors totes les unitats i menjadors escolars d'Educació Infantil i Primària

01 setembre 2021
El Ayuntamiento dota de purificadores todas las unidades y comedores escolares de Educación Infantil y Primaria

També s'han facilitat, juntament amb sensors de CO₂, a la resta de servicis educatius i formatius.

L'Ajuntament de Benidorm ha dotat de purificadors mòbils totes les unitats i menjadors escolars d'Educació Infantil i Primària dels centres sostinguts amb fons públics de la ciutat. Així ho ha comunicat l'alcalde, Toni Pérez, que ha explicat que "a l'hora de distribuir els purificadors i sensors de CO₂ adquirits per l'Ajuntament, hem focalitzat l'esforç en l'Educació Infantil i Primària, que és on es concentra la població no vacunada, perquè totes les aules disposen d'un purificador, als quals s'afigen els dos que es col·locaran per menjador escolar i els quatre sensors de CO₂, un per cicle, que s'han subministrat per centre".

Segons ha precisat l'alcalde, "l'aportació municipal de purificadors per a Infantil i Primària pràcticament triplica la realitzada per la Conselleria d'Educació". Concretament, per a 220 unitats d'Infantil i Primària el govern autonòmic ha entregat 58 purificadors, enfront dels 170 que aporta l'Ajuntament per a les aules i menjadors escolars d'estos cicles.

Pérez ha recalcat que "el gruix de purificadors i sensors de CO₂ que s'estan entregant als centres educatius hui, dia en què el personal docent i administratiu reprén l'activitat; si bé al juny l'Ajuntament ja va instal·lar estos dispositius en tots els servicis educatius que durant l'estiu no cessaven la seua activitat, com puguen ser les escoles infantils municipals, el Servici d'Atenció a la Primera Infància (SAPI), el Conservatori de Dansa o els CEIP Vasco Núñez de Balboa i Ausiàs March, que han acollit l'Escola d'Estiu i el Programa de Suport Educatiu d'Estiu (PAEV)".

L'alcalde ha indicat que "des de l'Ajuntament també hem atés l'educació secundària i postobligatòria, a pesar que en estos centres no tenim cap competència". En este cas, "es duplica en tots i cadascun dels centres la quantitat de purificadors subministrats per Conselleria, i facilitem a més un sensor de CO₂ mòbil per a cada sis aules".

Toni Pérez ha recalcat que "a més de dotar de purificadors i sensors de CO₂ als col·legis d'Infantil i Primària i als centres de Secundària, també hem atés altres servicis educatius i formatius de la ciutat, com les nostres escoles infantils, el TAPIS o el Centre Doble Amor".

Audios relacionados
Corte voz 1 Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz Toni Pérez 2
Audio file
Audios relacionados
Corte voz Toni Pérez 3
Audio file