EL TEMPS A BENIDORM ARA

28

09:16 AM

HORA BENIDORM

13ºC

Poc núvol

S 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El termini finalitza el pròxim 17 de setembre i les classes donaran inici els dies 20 i 21

Educació obri la matrícula per a l''Aula d'Idiomes' amb anglés, francés i espanyol per a estrangers

01 setembre 2021
Matrícula Aula d'Idiomes

La Regidoria d'Educació ha obert el període de matrícula per al programa municipal 'AD'I, Aula d'Idiomes', en el qual s'oferixen cursos d'anglés, francés i espanyol per a estrangers en els nivells A1 –principiants–, A2 –elemental– i B1 –intermedi, les classes del qual s'impartiran en el Centre de Formació de Persones Adultes, situat en la plaça de Canalejas, en l'edifici Torrejó. En el cas dels cursos d'engonals, les classes seran semipresencials.

El termini de matriculació està obert des de hui 1 de setembre i es prolongarà fins al 17 d'este mes. Les classes donaran principi el 20 de setembre per als grups de dilluns/dimecres i un dia després per als grups de dimarts/dijous.

L''Aula d'Idiomes' és un servici que la Regidoria d'Educació posa a la disposició dels majors de catorze anys amb interés a adquirir coneixements d'altres idiomes amb el nivell suficient per a poder comunicar-se en situacions quotidianes, en els seus llocs de treball i que els possibilite a més l'estudi de l'idioma en nivells superiors.

Els interessats poden formalitzar la matrícula en el Negociat d'Educació de l'Ajuntament de Benidorm, tercera planta, en la plaça de Ses Majestats els Reis d'Espanya. Per a més informació pot consultar-se la web municipal, www.benidorm.org, o bé trucar al telèfon 966 815 471.