EL TEMPS A BENIDORM ARA

20

19:40 PM

HORA BENIDORM

14ºC

Poc núvol

N 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

En els pròxims dies es comunicaran els talls puntuals pel tret de les mascletaes el dia de San José

Mobilitat informa dels talls i desviaments de trànsit amb motiu de les Falles

11 març 2022
Fallas

La Regidoria de Mobilitat ha informat dels talls i desviaments de trànsit que es realitzaran en els pròxims dies amb motiu de la celebració de les Falles, i que es localitzen en les zones pròximes als punts en els quals es planten els monuments de les tres entitats festeres.

En la zona centre, per la instal·lació de la fira i monument de la Falla els Tolls, a partir de les 23.30 hores del pròxim dilluns dia 14 i fins al dia 20 quedarà tancat al trànsit el tram del carrer Tomás Ortuño entre els carrers Mart, Venus i Ondulada (que romandrà operativa en el seu tram superior per a permetre el trànsit des del carrer Sant Cristina cap a El Cruce).

Una vegada es faça efectiu este tall, des de la mateixa nit del dilluns 14, l'accés als carrers Mart i Venus es farà des del carrer Russafa, en la qual s'invertirà el trànsit en el tram entre el carrer Carrasco i Venus. Per a fer efectiva esta inversió del sentit de la circulació, no es permetrà estacionar vehicles en este tram entre les 22.00 hores del dilluns 14 i les 08.00 hores del dia 15. Esta prohibició d'estacionament es repetirà entre les 22.00 hores del dissabte 19 i les 08.00 del dia 21.

D'altra banda, en el Racó de l'Oix, des de les 10.00 hores del pròxim dilluns i fins a les 08.00 hores del dia 20 es tancarà al trànsit el tram de l'avinguda l'Ametlla de Mar entre Mediterrani i Estocolm, en el qual es localitza el monument de la Falla Racó de l'Oix. A més, fins al dilluns 21 continuarà tancat el tram d'Ametlla de Mar entre Estocolm i l'avinguda de Madrid, on s'ha instal·lat la carpa de l'entitat festera.

En els pròxims dies s'informarà dels talls puntuals que es realitzaran per la celebració d'alguns dels principals actes fallers com l'ofrena i la mascletà.