EL TEMPS A BENIDORM ARA

10

22:34 PM

HORA BENIDORM

23ºC

Poc núvol

SO 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La via tindrà doble sentit de circulació en el tram entre Girona i Mediterrani i l'aparcament serà en bateria

Benidorm modificarà el sentit del trànsit en Emilio Romero per a guanyar en aparcaments i millorar el servici de transport públic

11 març 2022
Calle Emilio Romero

L'Ajuntament de Benidorm modificarà la setmana que ve el sentit del trànsit al carrer Emilio Romero amb la finalitat de millorar la mobilitat en esta zona, oferir un major servici de transport public i al mateix temps guanyar en places d'aparcament en superfície per a la població.

Segons ha explicat el regidor de Mobilitat, José Ramón González de Zárate, la mesura obeïx a una petició formulada per l'associació Radi Taxi, que ja compta amb l'informe tècnic favorable.

D'esta manera, amb la nova ordenació, el carrer Emilio Romero tindrà doble sentit de circulació en el tram des de l'avinguda del Mediterrani fins al carrer Girona, a diferència de la situació actual que només compta amb una adreça d'entrada des de Mediterrani a Girona.

En qualsevol cas, ha aclarit el regidor, "la reconversió del carrer continuarà mantenint poca freqüència en el pas de vehicles perquè l'entrada des del carrer Girona es farà per a vehicles autoritzats, servei publique de transports com el taxi i veïns residents".

Quant a l'aparcament en superfície, la reconversió permetrà guanyar més places perquè els cotxes estacionaran a partir d'ara en bateria. "Amb esta actuació beneficiem als ciutadans en dotar de més places d'aparcament prop del centre de la ciutat i millorem també el servici públic del taxi per als molts usuaris que hi ha en aqueixa zona".

Audios relacionados
Corte voz 1 González de Zárate
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 González de Zárate
Audio file