EL TEMPS A BENIDORM ARA

01

00:35 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Els treballs de repintat es reprendran quan acabe l'episodi de pluges que s'esperen hui

Millores en els accessos als centres escolars de Benidorm

10 setembre 2019
Mejoras en los accesos a los centros escolares de Benidorm

L'Ajuntament de Benidorm repinta les marques viàries en els accessos a les zones escolars de la ciutat. Amb esta iniciativa, les regidories d'Espai Urbà i Educació que coordinen José Ramón González de Zárate i Maite Moreno, s'afermen els itineraris que dia a dia seguixen els milers d'estudiants que cursen els seus estudis a Benidorm.

La responsable d'Educació ha assenyalat que ja s'han efectuat els treballs de pintura en vies limítrofes als centres de la Cala i El Murtal; als carrers Nicaragua i Ricardo Bayona, pròximes al Miguel Hernández; i en el complex educatiu del Salt de l'Aigua, on, a més, a causa dels treballs de remodelació ara en execució, "es repintarà totalment la zona".

Maite Moreno, ha demanat disculpes als usuaris perquè alguns dels treballs en marxa han hagut de paralitzar-se "per causes alienes a l'Ajuntament, a causa de l'amenaça de pluja que es preveu puga arribar hui mateix". La humitat desaconsella la pintura en vials perquè impedix la correcta imprimació del sòl. "Quan la meteorologia ho permeta —ha aclarit— es finalitzaran les tasques". En esta situació s'enquadren els accessos al CEIP Ausiàs March.

Maite Moreno i tècnics municipals s'han reunit hui amb la direcció de l'Escola d'Idiomes, situada també al Salt de l'Aigua, per a informar-los de la creació d'un nou accés per als vianants accessible al centre que donarà servei a les instal·lacions. L'edil ha precisat que, quan la remodelació del complex educatiu avance, es programaran reunions amb les direccions de tots els centres per a exposar-los els avanços realitzats i com estos "milloraran l'accessibilitat i la seguretat per a vianants, conductors i transport públic".