EL TEMPS A BENIDORM ARA

24

13:23 PM

HORA BENIDORM

16ºC

Intervals de núvols

NO 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

20%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'objectiu és que les obres més significatives puguen licitar-se i projectar-se per a la seua execució en 2020

L'Ajuntament de Benidorm comptarà amb assistència tècnica de suport a l'EDUSI

10 setembre 2019
El Ayuntamiento de Benidorm contará con asistencia técnica de apoyo a la EDUSI

L'Ajuntament de Benidorm durà a terme la contractació d'una assistència tècnica de suport per a poder escometre la tramitació tècnica i administrativa dels projectes contemplats en l'Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrat (EDUSI) tant davant l'Administració de l'Estat com de la Unió Europea.

L'Ajuntament va aconseguir una subvenció per a l'EDUSI a desenvolupar en exercicis immediats. La iniciativa consistix a poder escometre tot el complex de tramitacions en enguany amb la finalitat que en 2020 es puguen enviar a licitar, projectar i executar els principals projectes programats en Plaça de Bous, Séquia Mare i centres de Mediació i Ocupació, així com en propostes d'accessibilitat i mobilitat en els barris Alfredo Corral, Els Tolls i Colonia Madrid.

El regidor d'Espai Públic, Mobilitat i Accessibilitat Universal, José Ramón González de Zárate ha assenyalat que "esta iniciativa de la Corporació dinamitza el conjunt de l'EDUSI i materialitzarà obra al carrer amb importants actuacions en benefici dels ciutadans".

La Regidoria de Contractació ha plantejat l'adjudicació de setanta-dos mil euros, més IVA, sobre un contracte que triplica aqueixa quantitat i que tindrà cofinançament, del 50%, del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) en el Programa Operatiu Plurirregional d'Espanya 2014-2020 (POPE).

L'Ajuntament de Benidorm va aconseguir una subvenció de deu milions d'euros a invertir en cinc anys en projectes que sumen inversions totals per un import de vint-i-tres milions d'euros.

L'Estratègia de Desenvolupament EDUSI ens porta, com va destacar en el seu moment l'alcalde Toni Pérez, a "un projecte de ciutat irrenunciable" per a fer que "Benidorm siga més sostenible, més eficient i més inclusiva, millorant així la qualitat de vida" de residents i turistes. És una estratègia transversal que ha tingut en compte la ciutat en si, com a element d'interacció de tots els residents, recuperant i dinamitzant àrees molt concretes de la ciutat, buscant millorar els aspectes socials i econòmics.