EL TEMPS A BENIDORM ARA

24

08:31 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La Junta de Govern Local (JGL) aprova este dilluns la tercera i última remesa, elevant a més de 66.000 euros l'import concedit per al curs 2021/2022

Més de 1.000 alumnes de 2n cicle d'Infantil es beneficien de l'ajuda municipal per a la compra de material escolar

08 octubre 2021
Material Escolar

Més d'un miler d'alumnes de 2n cicle d'Infantil es beneficiaran este curs 2021/2022 de l'ajuda municipal per a l'adquisició de material escolar. La regidora d'Educació, Maite Moreno, ha informat que "dilluns que ve, la Junta de Govern Local (JGL) aprovarà la tercera i última remesa d'estes ajudes, amb les quals l'Ajuntament col·labora amb les famílies en el desemborsament de material escolar d'este cicle d'Infantil".

Moreno ha indicat que "en total s'han concedit 1.067 ajudes de 62 euros a este alumnat dels centres públics i concertat de Benidorm, una xifra pràcticament idèntica a la del curs passat". Així, finalment, "l'Ajuntament ha destinat a estes ajudes 66.154 euros, que han servit per a atendre més de mil famílies de la ciutat".

L'edil ha explicat que "esta tercera remesa aconseguix a 130 menors, que no van demanar l'ajuda en cursos anteriors i que complixen amb els requisits establits en les bases". A ells se suma l'alumnat inclòs en la primera i segona remesa: 638 que ja van comptar amb esta ajuda l'any anterior i que continuen cursant 2n cicle d'Infantil, i els prop de 300 xiquets i xiquetes que en este 2021/2022 s'han incorporat a les aules de pàrvuls de tres anys.

Moreno ha recordat que "els vals de l'alumnat inclòs en la remesa que s'aprova el dilluns estaran disponibles a partir del dimecres, 13 d'octubre". Cada família pot recollir-ho en el punt que té assignat en funció del centre educatiu de l'alumne.

Així, l'alumnat del centre concertat Nuestra Señora de los Dolores i dels CEIP Gabriel Miró, Mestre Gaspar López i Leonor Canalejas ha de recollir el seu val en el departament d'Educació, situat en la tercera planta de l'Ajuntament.

Els col·legis Els Tolls i Puig Campana tenen assignada l'extensió administrativa dels Tolls; mentre que en l'extensió administrativa de Foietes estan disponibles els vals de l'alumnat dels CEIP Bautista Lledó, Vasco Núñez de Balboa i Aitana. Els beneficiaris dels col·legis La Cala i El Murtal recolliran els vals en l'extensió administrativa de la Cala, i els del Serra Gelada en l'extensió del Racó de l'Oix; mentre que l'alumnat de l'Ausiàs March i Miguel Hernández té els vals disponibles en la nova extensió administrativa de Maravall.

Audios relacionados
Maite Moreno - Corte 1
Audio file
Audios relacionados
Maite Moreno - Corte 2
Audio file