EL TEMPS A BENIDORM ARA

15

03:12 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El ple iniciarà el dilluns els tràmits per a mobilitzar quasi 1,4 milions d'euros, que es complementarà amb finançament de LABORA

Llum verda per al gran pla d'ocupació amb el qual Benidorm contractarà durant un any a unes 130 persones

22 setembre 2021
Para desempleados de todas las edades.
Para desempleados de todas las edades.

Es preveu contractar aturats de totes les edats.

Llum verda per al gran pla d'ocupació impulsada per l'Ajuntament de Benidorm amb el qual es podrà contractar durant un any al voltant de 130 persones. Així l'avançat hui l'alcalde, Toni Pérez, després que l'equip de govern local ha elevat hui a Comissió Informativa de Règim Interior una modificació pressupostària per a mobilitzar els primers 218.000 euros que l'Ajuntament aportarà a este pla; una aportació municipal que entre 2021 i 2022 aconseguirà els prop d'1,4 milions d'euros, i que es complementarà amb les dos subvencions que l'Ajuntament ha obtingut de LABORA dins de la convocatòria dels programes ECOVID i EMPUJU.

Esta modificació pressupostària s'aprovarà dilluns que ve en ple i permetrà "iniciar tots els tràmits per a posar en marxa este gran pla d'ocupació, que arribarà a tots els segments de la població activa de Benidorm, amb unes xifres rècord de contractació".

"Sempre hem defensat que la millor política social és l'ocupació i per això hem apostat fermament per desplegar este ambiciós pla, amb el qual a més d'injectar economia a 130 famílies a través d'estes contractacions d'un any de duració estem millorant l'ocupabilitat futura d'estes persones que incrementaran la seua experiència laboral", ha recalcat l'alcalde.

Toni Pérez ha avançat que "la intenció és contractar aturats de totes les edats i diferents perfils i qualificacions", un personal que "prestarà servici durant dotze mesos en diferents instal·lacions i dependències municipals de l'Ajuntament de Benidorm". La proposta recull contractar d'un costat i amb càrrec al programa ECOVID a persones majors de trenta anys i, a través del programa EMPUJU a aturades per davall d'eixa edat.

La dotació total d'este gran pla d'ocupació que impulsarà l'Ajuntament ascendix a 3,7 milions d'euros: 2 milions d'euros per al programa ECOVID i 1,7 per a l'EMPUJU. D'ells, l'Ajuntament destinarà prop de 750.000 euros per al primer i més de 625.000 euros per al segon. La resta, fins a aconseguir els 3,7 milions d'euros, es finança a través de les subvencions obtingudes de LABORA, per import d'1,2 milions per al programa ECOVID i prop d'1,1 milions per a l'EMPUJU.

En les pròximes setmanes, "una vegada testades les necessitats de personal amb els diferents departaments municipals, es publicaran els perfils que se sol·licitaran; així com els requisits que hauran de complir els aspirants i el procés de baremació i selecció que es realitzarà des de LABORA".