EL TEMPS A BENIDORM ARA

23

01:00 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Les ajudes han aconseguit en dos convocatòries a més de 1.700 autònoms i empreses de fins a deu treballadors de sectors afectats per la pandèmia

Benidorm aprova la cinquena remesa d''Ajudes Parèntesi', que ja ha concedit quasi quatre milions d'euros

22 setembre 2021
Nueva remesa de Ayudas Paréntesis

La Junta de Govern Local (JGL) de Benidorm ha aprovat el pagament d'una nova remesa de la segona convocatòria de les ajudes del Pla Resistir per un import de 372.952,11 euros, segons ha explicat la regidora d'Ocupació, Mónica Gómez, que ha recordat que el termini per a acollir-se a les mateixes està obert fins al pròxim 27 de setembre.

La quantia d'estes ajudes, cofinançades per l'Ajuntament, la Diputació Provincial d'Alacant i la Generalitat Valenciana, ascendix a 2.000 euros, als quals s'afigen altres 200 euros 'extra' per cada empleat que es trobe donat d'alta a data 31 de desembre.

D'esta remesa es beneficiaran 173 empreses i professionals de la ciutat, que ja poden ser consultats en el Tauler d'anuncis de la Seu Electrònica municipal.

Amb esta, l'Ajuntament ha aprovat ja "cinc remeses d'ajudes d'esta segona convocatòria, amb el que l'import concedit s'eleva fins als 3.963.774,95 euros a més de 1.700 empreses i professionals de la ciutat de nombrosos sectors afectats per la pandèmia" ha dit l'edil.

Dins de les mesures impulsades per a afavorir l'accés a estes ajudes, l'Ajuntament ha llançat dos convocatòries, "ampliant els sectors i activitats beneficiàries i prorrogant els terminis de sol·licitud per a donar un període més extens a les empreses i autònoms". De fet, "el termini de sol·licitud està obert fins a les 23.59 hores del pròxim 27 de setembre". La sol·licitud pot cursar-se també a través de la Seu Electrònica, https://sede.benidorm.org.

Gómez ha expressat l'"obstinació" del govern local a "no deixar a ningú en el camí", per a això l'Ajuntament ha impulsat línies d'ajudes 100% municipals, com les del sector de l'allotjament, per a arribar a les empreses que fins ara han quedat excloses de les convocatòries fetes per les administracions competents".

La regidora ha tornat a incidir en què l'Ajuntament de Benidorm treballa perquè estes 'Ajudes Parèntesis' arriben "al nombre més gran possible de professionals i empreses", ja que les bases de la convocatòria, elaborades per la Generalitat Valenciana, "deixaven fora a una part important del teixit productiu de Benidorm que, fonamentalment per comptar amb plantilles de més de 10 treballadors, no poden concórrer a esta convocatòria".

Audios relacionados
Nueva remesa de Ayudas Paréntesis Mónica Gómez 01
Audio file
Audios relacionados
Nueva remesa de Ayudas Paréntesis Mónica Gómez 02
Audio file
Audios relacionados
Nueva remesa de Ayudas Paréntesis Mónica Gómez 03
Audio file