EL TEMPS A BENIDORM ARA

06

12:29 PM

HORA BENIDORM

12ºC

Poc núvol

SO 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'exposició està formada per obres de gran format i es podrà visitar fins a l'11 d'octubre

«La vida és bella, a vegades» de Beatriz Aramburu en l'Espai d'Art de l'Ajuntament

22 setembre 2021
Beatriz Aramburu en el Espai d'Art.
Beatriz Aramburu en el Espai d'Art.

Des de hui i fins al pròxim 11 d'octubre, pot visitar-se en l'Espai d'Art del vestíbul de l'Ajuntament de Benidorm l'exposició 'La vida és bella, a vegades' de Beatriz Aramburu, doctora en psicologia i llicenciada en Belles arts. Una mostra amb la qual, l'artista donostiarra establida a Benidorm, vol transmetre la seua peculiar "alegria de viure".

El regidor de Cultura, Jaime Jesús Pérez, al costat d'altres membres de la Corporació municipal i públic en general, han acompanyat a la creadora en el primer recorregut per la mostra composta per llenços de gran grandària i colorit. "No és la primera vegada que exposa [Aramburu] en el Espai d'Art", ha assenyalat l'edil, en recordar anteriors ocasions i que l'artista és membre de l'Associació d'Artistes Alacantins i fundadora, en 1995, del grup 'Pintores de Benidorm'.

Pérez ha qualificat de "molt lluminosa" l'obra d'Aramburu i subratllat el seu "vessant abstracte", aspectes que destaquen en els acrílics exposats en l'Espai d'Art de l'Ajuntament.

Per part seua, Beatriz Aramburu, ha assenyalat que la seua és "una pintura molt lluminosa" que "intenta" que siga alegre, encara que, a vegades "les circumstàncies que passem siguen doloroses". "Per això –ha subratllat– he afegit l''a vegades'".