EL TEMPS A BENIDORM ARA

14

01:11 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Al final de la gala es van entregar els premis a la millor actuació, veu en directe i coreografia

L'IES Bernat de Sarrià celebra a l'auditori Óscar Esplá la segona edició del Bernat Fest

02 juny 2023
Bernat Fest

L'alumnat de primer a quart d'ESO de l'IES Bernat de Sarrià va celebrar ahir la segona edició del Bernat Fest, un festival de fi de curs que va tindre lloc a l'auditori Óscar Esplá del Parc de l'Aigüera al qual van assistir els alumnes del centre, professors i familiars. També va acudir la regidora d'Educació en funcions, Maite Moreno, i membres de la corporació municipal.

La gala va ser molt animada de principi a fi amb nombroses actuacions i conduïda per dos alumnes del centre. La directora del centre, María José Coquillat, va obrir l'esdeveniment agraint la presència de tots i va afirmar que "estos projectes fan gran al centre" i que "per segon any plasmem el treball en una realitat perquè ací estem tots junts i col·laborant".

Al final del festival es va dur a terme el lliurament de premis, votats per un jurat compost per professors. Els premis van ser per a la Millor Interpretació (Deniza Bucur), la Millor Veu en directe (Marta Zafra) i la Millor Coreografia (Noa Murillo, Gabriela Grisales, Irene Arija, Paula Peralvo i Miriam Gómez). També es van entregar altres dos a dos alumnes de la branca d'Imatge Personal de Cicles Formatius.

La sorpresa final va ser la caracterització de tres professors com a Tina Turner i dos Beyoncé per a retre homenatge a la cantant recentment morta, que va alçar també molts aplaudiments del públic present.