EL TEMPS A BENIDORM ARA

04

10:44 AM

HORA BENIDORM

26ºC

Poc núvol

E 20km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

En els últims anys, l'Ajuntament ha actuat al voltant de tots els col·legis per a millorar la seguretat per als vianants

Benidorm senyalitza les rutes escolars segures per a arribar als centres educatius

02 juny 2023
Rutas Escolares Seguras

L'Ajuntament de Benidorm ha senyalitzat les rutes escolars segures fins als centres educatius de la ciutat, segons han informat hui els regidors en funcions d'Espai Públic i Educació, José Ramón González de Zárate i Maite Moreno. En total, s'han col·locat 19 senyals en els voltants dels tretze col·legis públics de Benidorm i s'ha optat per "un model que recrea un llapis, de manera que visualment resulte atractiu per als més xicotets que és justament als qui està dirigida esta informació".

De Zárate ha explicat que "en els últims anys, l'Ajuntament ha fet un esforç inversor important per a millorar la seguretat per als vianants al voltant dels centres educatius de Benidorm, generant voreres més amples, ampliant els accessos als col·legis i limitant la velocitat de les vies confrontants".

Així, ha recordat que "algunes d'estes actuacions de generació de rutes escolars segures s'han executat com a part dels grans projectes de millora i renovació integral del barri dels Tolls o de la part alta de Foietes, tots dos finançats amb càrrec a l'EDUSI; dins de projectes de conversió en zona de vianants com el del carrer Tomás Ortuño o d'obres de millora urbana com les executades en el Racó de l'Oix".

En altres casos, no obstant això, "estes rutes escolars són el resultat de projectes específics de millora de la seguretat viària i de creació de rutes escolars segures". És el cas de les successives actuacions executades al voltant de l'avinguda Veneçuela i Ricardo Bayona, on s'ha generat una nova rotonda i s'han ampliat voreres; en els voltants del complex escolar dels Tolls; o com les que s'han dut a terme en el complex escolar del Salt de l'Aigua, on també s'ha actuat en les voreres i s'ha reordenat tot el trànsit obrint nous vials.

Rutas Escolares Seguras