EL TEMPS A BENIDORM ARA

04

12:15 PM

HORA BENIDORM

24ºC

Poc núvol

C 0km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

'Un passeig per la vida', composta per una trentena d'imatges, arriba este divendres als espais d'art urbà Ponent, El Campo, Pont i Hispanitat

La visió fotogràfica de Cuco de Frutos arriba a Benidorm, configurat com a gran museu a l'aire lliure

02 juny 2023
Exposición fotográfica de Cuco Frutos

'Un passeig per la vida', la proposta fotogràfica de Cuco de Frutos, pot vore's des de hui en quatre dels espais d'art urbà de la ciutat, que obri amb esta mostra la temporada estival de 'Benidorm Exposa'. L'alcalde, Toni Pérez; la regidora de Patrimoni Històric i Cultural en funcions, Ana Pellicer; i el mateix Cuco de Frutos han sigut dels primers a gaudir hui de les imatges que s'exhibixen en l'Espai d'Art Urbà de Ponent, a les quals se sumen les exposades en El Campo, Hispanitat i Pont.

En este recorregut, l'autor ha assegurat que "és un honor" exposar a Benidorm, "una terra que m'encanta i que sempre m'ha tractat molt bé des de la primera vegada que vaig vindre".

La mostra, com ha explicat Pellicer, està composta de "30 fotografies" que els espectadors "es trobaran fent una passejada" i en les quals l'autor obri un espai per a "la interpretació" a través d'"una habilitat magnífica per a jugar amb la llum i els reflexos".

L'edil ha precisat que, després d'exhibir-se "en galeries de Nova York, Madrid i molts llocs d'Espanya", l'obra de Cuco de Frutos aterra a la ciutat de la mà de Azahar Maris i Antonio Magraner; "alguna cosa que és digne d'agrair" i que és "tot un orgull", ja que suposa que "persones de Benidorm compten amb grans amics que són grans artistes que tenen a bé deixar-nos mostrar ací la seua obra".

Sobre la fotografia de l'artista, l'alcalde ha afirmat que "n'hi ha prou amb veure una, per a saber que requerix molta faena i professionalitat, d'una visió molt concreta i de capturar un moment que a vegades pot suposar hores esperar-lo i que qualsevol qüestió pot desvirtuar". Com a exemple d'això, una de les imatges de l'exposició presa en l'encreuament de la novaiorquesa Cinquena Avinguda amb Broadway, que es va prendre un dia en què una carrera va alliberar de vehicles este espai i que només va ser possible evitant les vibracions del metre.

Toni Pérez ha assenyalat que la fotografia és "una de les modalitats artístiques que millor casa amb el projecte de museu a l'aire que s'ha impulsat a Benidorm"; i ha agregat que això és possible "entre altres coses, perquè hem preparat la ciutat perquè siga possible". Referent a això, ha incidit que "Benidorm en el seu moment va aspirar, inspirant-se, a ser un museu a l'aire lliure; i ho hem fet, sumant cada vegada més qualitat i major oferta cultural per a tots els que passegen".

A més, ha subratllat que "la pandèmia" va posar "molt en valor el que ja havíem fet a Benidorm", en confirmar que "la ciutat és el millor espai no sols per a buscar l'art, sinó perquè este et trobe".

La de Cuco de Frutos és la primera proposta de l'estiu dins de 'Benidorm Exposa', però no serà l'única. Així, en breus dates altres artistes aterraran en la resta d'espais d'art urbà de Benidorm.

Audios relacionados
Corte voz 1 Ana Pellicer
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Ana Pellicer
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 4 Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 5 Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 6 Cuco Frutos
Audio file