EL TEMPS A BENIDORM ARA

11

09:48 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

També haurà finalitzat l'aparcament en superfície amb mirador amb capacitat per a 450 vehicles

Les obres d'urbanització del PP 1/2 Ponent finalitzaran abans de Setmana Santa

28 octubre 2021
Las obras de urbanización del PP 1/2 Poniente estarán finalizadas antes de Semana Santa

Les obres d'urbanització del Pla Parcial 1/2 Ponent han entrat ja en la seua recta final i estaran concloses en els pròxims tres mesos, segons ha avançat hui el regidor d'Obres, José Ramón González de Zárate, i el director d'obra, José Ramón García, durant la visita realitzada amb representants del Consell Veïnal i de l'associació de veïns de Ponent, emmarcada en la campanya 'A peu de carrer'.

El director de l'obra ha confirmat que "estem en la fase final" dels treballs perquè a penes falta "asfaltar i la capa de rodament" per a poder circular. L'empresa TM, urbanitzadora de la zona, ha calculat abans de finalitzar enguany "tindrem l'energia elèctrica, que s'ha retardat alguna cosa per la falta de subministraments que afecta a tothom", però ha matisat que "tots els servicis urbans ja quasi estan finalitzats".

En eixe sentit, el regidor José Ramón González de Zárate ha recordat que en l'última visita, fa quasi sis mesos, "quasi no hi havia presència d'obres i ara ja veiem que és una realitat". González de Zárate s'ha referit també a la crisi mundial de subministraments, però ha afirmat que "encara així estem dins de temps i gran part de les obres s'obriran abans de Cap d'Any".

En la seua opinió, es tracta d'"un gran canvi en l'urbanisme de Ponent i en el trànsit d'esta zona". En eixe punt ha al·ludit a l'aparcament "que també porta un lleuger retard per la falta de subministraments", però que "estarà completament operatiu per a abans de Setmana Santa i amb capacitat per a 450 vehicles" als quals se sumaran altres més de 200 places en els nous vials. "D'eixa forma, quasi pegats a la platja s'hauran creat més de 650 places d'aparcament" ha afegit l'edil.

Cristian Corraini, president de l'associació de veïns de Ponent, també ha expressat la seua "satisfacció" per les noves places d'aparcament "que ens vindrà molt bé perquè sempre hem tingut falta de pàrquing en esta zona".

González de Zárate ha remarcat que el canvi urbanístic en Ponent "serà gaudit per la gent perquè és espectacular i representa la imatge avantguardista i moderna del Benidorm actual".

Per la seua banda, la regidora de Participació Ciutadana, Ana Pellicer, s'ha referit a les dos zones verdes que veuran la llum en els pròxims mesos en este pla parcial "i que hem pogut vore amb els veïns sobre pla". Pellicer ha precisat a més que l'empresa urbanitzadora també atendrà les peticions veïnals per a instal·lar bancs, papereres i altre mobiliari urbà".

Pellicer ha resumit la visita indicant que "canviem el despatx pel carrer per a conéixer les demandes veïnals i treballar en equip amb ells perquè les millores que ens demanen siguen realitat com més prompte millor".

Audios relacionados
Corte voz 1 González de Zárate
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 González de Zárate
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 González de Zárate
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 4 González de Zárate
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 5 José Ramón García
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 6 Cristian Corriani
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 7 Ana Pellicer
Audio file